بهرام رضايي هدف از اين بازديد را آشنايي بيشتر مردمان اين خطه به ويژه کودکان و نوجوانان با دانستهها و داشتههاي تاريخي و فرهنگي اين استان عنوان کرد.
وي با اشاره به وجود 17 موزه فعال در استان يزد که 10موزه آن مربوط به موزه تخصصي و بقيه مربوط به موزه مردم شناسي است، اظهار داشت: از موزههاي تخصصي اين استان ميتوان به آئينه و روشنايي، سکه و مردم شناسي حيدرزاده، موزه آب، موزه موقوفه اسناد و نسخ خطي ميرزا محمد کاظميني، موزه علوم و موزه تاريخ طبيعي مرکز مطالعات زيست محيطي در يزد، موزه زيلو و پلاس، موزه سفال و سراميک ، موزه پست در ميبد و موزه مفاخر اردکان اشاره کرد.
رضايي به موزههاي مردم شناسي شهرستانهاي ابرکوه، مهريز، اردکان و ميبد اشاره کرد که جلوههايي از زندگي مردمان پيشين را به تصوير کشيدهاند.
وي از راه اندازي چندين موزه تخصصي با مشارکت ساير نهادها در آيندهاي نزديک خبر داد و گفت: استان يزد از موزههاي متنوعي برخورداراست.
اين مقام مسئول، روزهاى سرنوشتساز ملى و عيدهاى شادى بخش دينى را در نظر عموم جامعه و تمدنهاى زنده و آگاه، داراى شکوه و اهميت و ارزش ويژهاى دانست و گفت: بر اساس آداب و رسوم مذهبى و ملى، مردم خردمند و آگاه کشورمان هر يک از اين روزهاى تاريخى را گرامي ميدارند.
رضايي، عيد غديرخم را در نظر خدا، پيامبرش، خاندان وحى، رسالت، توحيدگرايان و مسلمانان داراي ارزش و اهميت وصف ناپذيرى توصيف کرد که با نگاه برترين و پر شکوهترين عيد مذهبى و دينى به آن مىنگرند.
/119
انتهای پیام/