وي تصريح کرد : بيش از 600 طرح متقاضي با اعتباري بالغ بر 43 ميليارد ريال يعني بيش از 4 ميليارد دلار براي دريافت تسهيلات به بانکها معرفي شده اند . تا پايان سال 88بيش از 132 طرح با اعتباري بالغ بر 6 هزار و 500 ميليارد ريال مورد تصويب قرار گرفتند و تاکنون 2 هزار و 160 ميليارد ريال تسهيلات پرداخت شده اند که بيش از 85 مورد از اين طرحها به اتکاي همين تسهيلات استمرار داشته اند.
معاون سرمايه گذاري و طرحهاي سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري ادامه داد: اميدواريم با بهره گيري از تعاملات بتوانيم با حضور سرمايه گذاران خارجي و موسسات و دستگاههاي تامين مالي توفيق اين را داشته باشيم که براي اين طرحها منابع مالي و مشارکت سرمايه گذاري را تامين کنيم و طي 1 تا 2 سال آينده شاهد 2 برابر شدن ظرفيتهاي زيرساختهاي گردشگري در کشور باشيم.
وي با اشاره به 2 برابر شدن ظرفيت مراکز اقامتي کشور طي 2 سال اخير گفت : طي چهار سال منتهي به سال 88 ، 255 مرکز اقامتي اعم از هتل ، هتل آپارتمان ، پانسيون و مهمان پذير در کشور به بهره برداري رسيده است و اين روند در حال تداوم است.
فاضلي تعداد بسته هاي ارائه شده در نمايشگاه و همايش فرصتهاي سرمايه گذاري مناطق آزاد و ويژه اقتصادي و صنعت گردشگري را هزار و 150 بسته خواند و بيان داشت : در اين همايش بسته هايي ويژه جهت سرمايه گذاران معرفي شد که اين بستهها شامل مشخصات کامل فرصتهاي سرمايه گذاري هستند و سرمايه گذاران فقط با گذراندن يک مرحله تعامل و روشن شدن نحوه مشارکت با صاحب فرصت مي توانند پروژه سرمايه گذاري را آغاز کنند.
وي ادامه داد : در اين همايش 134 بسته ويژه در مناطق آزاد و ويژه اقتصادي و 130 بسته ويژه در صنعت گردشگري که مجموعاً 264 بسته است معرفي شدند.
دبير همايش فرصتهاي سرمايه گذاري مناطق آزاد و ويژه اقتصادي و صنعت گردشگري ادامه داد : ما در حال حاضر 528 طرح با حجم سرمايه گذاري بيش از 55 هزار ميليارد ريال که مراحل صدور موافت اصولي و اخذ استعلامها را از دستگاههاي اجرايي مرتبط طي کرده اند را نيز در قالب يک کتاب و بسته بنديهاي جداگانه در اين همايش ارائه کرديم.
فاضلي در رابطه با مناطق نمونه گردشگري بيان داشت : تاکنون دولت در قالب سفرهاي استاني و در قالب پيشنهاداتي که از طريق دستگاهها ، سازمانها ، استانداري ها و ادارات ميراث فرهنگي استانها ارائه شده هزار و 165 منطقه نمونه گردشگري را مصوب کرده است. از اين تعداد مطالعات امکانسنجي بيش از 800 منطقه نمونه پايان گرفته و بقيه در حال اجرا است و تا پايان سال خاتمه مي يابد.
وي افزود : هم اکنون 231 منطقه نمونه گردشگري را به سرمايه گذاران واگذار کرده ايم و 347 مورد از آنها وارد مراحل عملياتي شده است و اميدواريم بتوانيم در ارتباط با اين مبحث شاهد دستاوردهاي خوبي باشيم کما اينکه در حال حاضر شاهد بهره برداري از فازهاي نخست بخش قابل توجهي از اين مناطق نمونه گردشگري در کشور هستيم که يکي از رويکردهاي مهم دولت در توسعه زيرساختهاي گردشگري است.
معاون سرمايه گذاري و طرحهاي سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به آمار و ارقام گردشگران داخلي خاطر نشان کرد : آمار و ارقام نشان دهنده رشد خوب گردشگري داخلي کشور است و مردم سفر را جزو اقلام مصرفي خود قرار داده اند.
در گردشگري ورودي نيز توفيقات خوبي را شاهد بوديم و پيش بيني مي شود در سال جاري تعداد گردشگران به 3 ميليون نفر برسد . البته مي دانيم که توسعه اين صنعت در گرو آماده سازي زيرساختها و توسعه خدمات پشتيباني گردشگران است.
وي تعامل با دستگاههاي مختلف را در آغاز کار هر پروژه سرمايه گذاري بسيار مهم دانست و بيان داشت: دولت در راستاي اين رويکرد و در ارتباط با اصلاح ماده 7 قانون برنامه چهارم به جزئيات وارد شده است و در تشکيل ستاد سرمايه گذاران در استانها که استانداران رياست آن را برعهده دارند شرايط خوبي را براي پيگيري پروژه هاي سرمايه گذاري فراهم کرده است . ما نيز در حال حاضر انجام کارها در کمترين زمان ممکن را در ارجاع موارد به دستگاههاي اجرايي در دستور کار خود قرار داده و موفق هم بوده ايم .
/202
انتهای پیام/