به گزارش ميراث آريا (chtn) مسعود کيمياگر افزود: انار، مواد مغذي بسياري دارد يعني در هر 100 گرم از اين ميوه 240 ميلي‌ گرم پتاسيم، 3 گرم فيبر، 13 ميلي‌ گرم ويتامين ث، 80 درصد آب و 50 کيلوکالري انرژي يافت مي‌‌شود.

وي گفت: انار سرشار از ترکيباتي به نام پلي‌ فنول‌ها است که کلسترول بد خون را کاهش مي‌دهد. ترکيبات آنتي اکسيداني قوي دارد و ضد بيماري‌هاي قلبي و عروقي، ضد سرطان است.

اين متخصص تغذيه افزود: پلي‌ فنول‌ها ترکيباتي هستند که در اکثر ميوه‌ها و سبزي‌ها به خصوص شا‌توت و انگور قرمز وجود دارند و البته در انار بيشتر وجود دارد. انار چربي خون و فشار خون را کاهش مي‌دهد.

کيمياگر گفت: اسيد آلارژيک يکي از مهم‌‌ترين ترکيباتي است که در ميوه‌‌هاي ديگر کمتر ديده شده اما در انار و رب آن به مقدار زياد وجود دارد.

وي اضافه کرد: افراد معدودي هستند که با مصرف انار ترش يا رب انار ترش، معده‌ شان دچار مشکل مي‌‌شود زيرا ترشحات معده هر فرد نسبت به ترشي يک نوع عکس‌ العمل نشان مي‌دهد.

اين متخصص تغذيه افزود: انار خواص فراواني داشته و طبيعتا رب حاصل از آن نيز بدون فايده نخواهد بود. زماني که رب اين ميوه تهيه مي‌‌شود، پلي ‌فنول و اسيد آلارژيک آن در اثر حرارت از بين نمي‌‌رود و تنها ويتامين C آن کاهش پيدا خواهد کرد.202

انتهای پیام/

کد خبر 1389092615