به گفته دانشمندان، نتايج حاصل از بررسيها تنوع غذايي گياهي بيشماري را در وعدههاي ناندرتالها نشان ميداد که همچون سبزيجات، سبزههاي وحشي، نخل، ريشه گياهان و قارچ بوده اند.
علاوه بر آن دانشمندان دريافتند برخي از گياهان پيش از مصرف، پخته ميشدند. به گفته آنها گونههايي از انواع گياهان به دليل سختي خاص خود نياز به دماي بالايي داشتند تا به راحتي خورده و هضم شوند از اينرو، انسانهاي نخستين ابتدا آنها را ميپختند.
اين کشفيات نشان داد، ناندرتالها علاوه بر آنکه جمعيتي شکارچي بودند، وقت و زمان قابل توجهي را نيز براي آماده کردن غذاهاي گياهي صرف کرده و در مواقع بسياري نيز به فعاليتهايي همچون کشاورزي روي ميآوردند./109
انتهای پیام/