احياء گورستان تاريخي گجيل تاريخ تبريز را نمايان مي‌کند

به گزارش ميراث آريا(chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، جعفر مدبر در مورد اين بناي يادمان گفت: چند سالي است که صحبت از افزايش گردشگران پيش آمده است و براي استمرار اين روند بايد جاذبه‌هاي متفاوت و متنوعي داشته باشيم که گوياي فرهنگ و تاريخ و هويت ما نيز باشد.

به گفته وي در منابع تاريخي متعددي به گورستان گجيل در محل فعلي باغ گلستان تبريز که مدفن عرفاي نامي بسياري بوده اشاره شده و شايسته است با ساخت بنايي درخور، اين هويت تاريخي بازيابي شود .

عضو شوراي اسلامي شهر تبريز در مورد باروي تاريخي نيز گفت: قبل از اين طرحي در راستاي احياي باروي تبريز و همچنين احياي دروازه‌هاي تاريخي تبريز در شوراي شهر مطرح و تصويب شده که اجرا نشده و که علت آن بايد بررسي شود.

مدبر افزود: معرفي افرادي که در تاريخ تبريز و کشور تاثير گذار بوده‌اند، مي‌تواند بخش ديگري از هويت تاريخي و فرهنگي ما را معرفي کند و لازم است جوانان و ساير اقشار مردم بدانند اين شهر روزي مسکن عباس ميرزا، شهيد ثقه الاسلام، قائم مقام فراهاني، ستارخان، شهريار و ديگر بزرگان تاريخ بوده است.

وي از تلاش‌هاي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در راستاي حفظ مصاديق تاريخي و فرهنگي و معرفي آن‌ها تقدير کرد و تأکيد کرد: روند همکاري شوراي اسلامي شهر تبريز با اين اداره کل در حال حاضر قوت يافته است.

عضو شوراي اسلامي شهر تبريز گفت: تصويب سالانه يک طرح ويژه براي توسعه گردشگري از جمله برنامه‌هايي است که شوراي شهر براي همراهي با اداره کل ميراث فرهنگي پيگيري مي‌کند و در اين زمينه همدلي لازم بين اعضا وجود دارد.

مدبر در خاتمه پيشنهاد کرد خط منو ريلي براي جابجايي گردشگران در بافت تاريخي شهر ايجاد شود تا آن‌ها بتوانند با استفاده از آن به راحتي تمام نقاط تاريخي و ديدني شهر را بازديد کنند./111


انتهای پیام/

کد خبر 1389101620