اميد عزيزي با اشاره به فرابخشي بودن صنعت گردشگري، ايجاد ساز و کار مناسب جهت همکاري هاي متقابل بين دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي و هتلها را خواستار شد.
وي در ادامه با اشاره به اهميت و نقش زيرساختها در توسعه فعاليتهاي تورگرداني از پيش بيني اعتبار تسهيلاتي در کارگروه اشتغال جهت تامين ناوگانهاي حمل و نقل براي هر يک از دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي استان به منظور برگزاري تورهاي گيلانگردي و ايرانگردي خبر داد .
اين مقام مسؤول با اشاره به ظرفيت و پتانسيلهاي استان گيلان گفت:جاذبههاي گردشگري استان گيلان بسيار متنوع است و ميتواند انگيزه زيادي براي ورود گردشگران فراهم کند.
عزيزي يادآور شد:دفاتر خدمات مسافرتي بايد متناسب با ظرفيتهاي موجود برنامه ريزي کنند و با هدفگذاري در بازارهاي گردشگري گيلان به ويژه در کشورهاي اسلامي و حوزه خاورميانه ، نسبت به ورود گردشگران تلاشي مضاعف داشته باشند.
مدير کل ميراث فرهنگي گيلان خاطرنشان کرد:توازن و تناسب بين خروج و ورود گردشگر بايد به گونهاي باشد که از درآمدهاي سرشار گردشگري و ارزآوري آن کشور بتوان با اطمينان به صنعت گردشگري تکيه کرد و شرايط به گونهاي هدايت شود تا مسئله اشتغال جوانان و نيروهاي متخصص به راحتي در اين صنعت فراهم شود .
عزيزي تعامل بين تشکلها و گروههاي وابسته به صنعت گردشگري را مهمترين رمز موفقيت دانست و اظهار داشت:تامين منافع گروههاي فعال در صنعت گردشگري و هم افزايي سازنده از ترديدها،نگرانيها و دغدغههاي فعاليت در اين صنعت ميکاهد .
وي ادامه داد:در اين هم افزايي مراکز اقامتي ، پذيرايي ، دفاتر خدمات مسافرتي و راهنمايان تور نقشي به عهده دارند،بنابراين بايد هر يک در ارايه خدمات به ديگر گروه ها به نحو احسن انتظارات را برآورده سازد .
اين مقام مسؤول همچنين توجه به موضوع پژوهش را مهمترين مبناي دستيابي اهداف دانست و بررسي عملکرد دفاتر خدمات مسافرتي و ارزيابي نقاط قوت و ضعف فعاليت آنان را در چارچوب طرح مطالعاتي به عنوان يک نقطه قوت تلقي کرد.
/117
انتهای پیام/