وي در ادامه با تأکيد بر تخصصي کردن صنايعدستي اظهار داشت: هر يک از رشتههاي بومي صنايعدستي بايد در يکي از شهرستانها فعال شوند.
مديرکل ميراث فرهنگي اين استان تصريح کرد: مقرر شده دستگاههاي اجرايي از محل بودجههاي عمراني يک درصد صنايعدستي خريداري کنند که در صورتي که اين امر محقق شود کمک بزرگي براي اين بخش خواهد بود.
لشکري افزود: يک گروه براي بازاريابي صنايعدستي و مذاکره به منظور ارائه صنايعدستي دو کشور به ترکمنستان اعزام شدهاند.
وي خواستار تشکيل کنسرسيومهاي صادراتي تخصصي صنايعدستي شد و افزود: وزارت بازرگاني اين امر را تصويب کرده است.
معاون صنايعدستي اين اداره کل نيز در اين گردهمايي گفت: اتحاديه سراسري صنايعدستي استان خراسان رضوي کمک بزرگي به هنرمندان صنايعدستي استان خواهد بود تا بتوانند تمام جوانب توليد، آموزش، فروش و بازاريابي را انجام دهند.
سيد جواد عابدي با بيان اينکه اتحاديه صنايعدستي تاکنون در بيش از 15 استان کشور راه اندازي شده است افزود: تشکيل تعاوني در رشتههايي که قابليت تعاوني را ندارند، به خصوص رشتههاي بومي استان يک امر ضروري است.
رئيس اتحاديه سراسري صنايعدستي کشور نيز اظهار داشت: از اواسط سال جاري اين اتحاديه با استراتژي تهاجمي فعاليت خود را شروع کرده است.
عبدلي ضمن تاکيد بر اينکه صنايعدستي و صنعتگران بايد در بخش هاي اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي هم زمان فعاليت کنند، گفت: فعاليت در بخشهاي اجتماعي و فرهنگي بايد براي ارتقاي بخش اقتصادي باشد.
وي ادامه داد: نظارت و سازماندهي مجموعه صنايعدستي بايد يک اصل تلقي شود و به اين منظور در سال جاري تفاهم نامهاي با معاون پارلماني وزارت خانه رفاه و تامين اجتماعي منعقد کرديم تا مشکلات درون بخشي را کمتر کنيم.
رئيس اتحاديه سراسري صنايعدستي کشور افزود: براي اينکه بتوانيم به جايگاه واقعي خود دست يابيم بحث برندسازي را به شدت دنبال ميکنيم و براي اين مهم گروههاي خاصي به کار گرفتهايم تا يک برند را در داخل و خارج از کشور مطرح کنيم.
عبدلي خاطرنشان کرد: صنايع دستي بايد مشکل شبکه توزيع را رفع کند چرا که اين بخش سيستم پخش، توزيع و قيمت گذاري ندارد.
وي با بيان اينکه رايزنيهايي با نمايندگان انجام داده و تقاضاي بودجه کردهايم افزود:در تلاش هستيم سياستهايي را براي دريافت بودجه ويژه صنايعدستي اعمال کنيم.
111/
انتهای پیام/