وي افزود: آخرين گونههاي اين گورخراصيل ايراني، 25سال پيش توسط شکارچيان در منطقه ملک صدرا شکار شده است و با راه اندازي اين ايستگاه تحقيقاتي از انقراض گونههاي ديگر در منطقه مانند يوز آسيايي و جبير جلوگيري ميشود.
مدير اداره حفاظت از محيط زيست شهرستان آران و بيدگل احداث و راه اندازي موزه تاريخ طبيعي، ايستگاه هواشناسي و آزمايشگاه تشخيص آلودگي هاي آب و هوا را از ديگر اقدامات در دست انجام دانست و گفت: زميني به مساحت 500 مترمربع براي راه اندازي موزه تاريخ طبيعي وحوش منطقه درنظر گرفته شده و با جذب اعتباري افزون بر 5 ميليارد ريال طي سال آينده اين موزه به بهره برداري مي رسد.
وي کورههاي آجرپزي را از مهمترين واحدهاي آلاينده در منطقه دانست و گفت: با انتقال 300 کوره آجرپزي درحال فعاليت در سطح شهرستان به محور فيض آباد، آلودگيها کنترل ميشود.
دولتخواه خواستار همکاري هرچه بيشتر اداره صنايع و معادن، بازرگاني، منابع طبيعي و فرمانداري جهت انتقال کورههاي آجرپزي شد و خاطرنشان کرد: با توجه به فعاليت دوشهرک صنعتي مصوب و 700 واحد صنعتي شهرستان، درآيندهاي نه چندان دور شهرکهاي صنعتي به سيستم تصفيه فاضلاب صنعتي مجهز ميشوند و پنج تصفيه خانه جهت کنترل آلودگي آب واحدهاي صنعتي احداث ميشود.
دولتخواه ادامه داد: مشکلات و آلودگيهاي زيست محيطي مربوط به مجتمع فولاد کوير درحال بررسي است و با شکايت کشاورزان و افراد متضرر از اين شرکت، اقدامات لازم با روند سريع تري انجام ميگيرد.
وي از انجمنهاي حاميان محيط زيست به عنوان بازوهاي اداره محيط زيست شهرستان ياد کرد و گفت: درحال حاضر فقط انجمن حاميان محيط زيست ابوزيد آباد درحال فعاليت است و عدم آگاهي مردم، خسارات جبران ناپذيري را به دنبال دارد.
مدير اداره حفاظت محيط زيست شهرستان آران و بيدگل بيان داشت: پخش جزوات و سي ديهاي آموزشي، برگزاري مراسم در طول سال براي دانش آموزان به صورت متمرکز، اعزام کارشناسان محيط زيست به مدارس و همکاري با آموزش و پرورش شهرستان از اقداماتي است که جهت ارتقاي سطح دانش، دانش آموزان صورت ميگيرد.202
انتهای پیام/