علي مومني در ادامه با اشاره به فعاليت 39 دفتر خدمات مسافرتي در استان گلستان، افزود: در سال هاي گذشته 5209 مسافر ازطريق تور داخلي و 6299 نفر از طريق تورخارجي از استان خارج شدند و در همين زمان تعداد تور ورودي به اين استان 288 نفر بوده است، که اين مورد ضرورت افزايش تور ورودي به استان را نشان مي دهد.
وي با تاکيد براين امر ادامه داد: با دفاتري که درزمينه تورهاي ورودي داخلي و خارجي فعاليت نداشته باشند طبق آيين نامه ها و بخش نامه ها برخورد شده و دفاتر فعال دراين زمينه تشويق خواهند شد.
مومني همچنين تصريح کرد: تمامي دفاتر خدمات مسافرتي استان گلستان موظفند اطلاعات کامل دفاتر خود را در سايت www.ichto.ir وارد کرده و کد شناسه دريافت کنند، در غير اين صورت آن دفتر غير رسمي تلقي خواهد شد.
معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان در ادامه قرارگيري اين استان درمسير بارگاه امام رضا(ع)را موقعيت ومزيت خوب استان عنوان کردو گفت: از اين موقعيت بايد به نحو احسن جهت توسعه ورونق گردشگري دراين استان بهره برد و با انعقاد تفاهم نامه با استان هاي هم جوار و نظر به وجود جاذبههاي فراوان طبيعي و تاريخي و وجود اقوام مختلف و سنت ها وآيين هاي مختلف دراين استان ، درجذب گردشگرداخلي وخارجي و افزايش ماندگاري آن ها دراين استان بکوشيم.
وي همچنين برگزاري دوره هاي آموزشي جهت دفاتر خدمات مسافرتي استان را درارتقاي عملکرد موثر دانست و ادامه داد: در40 منطقه استان با لحاظ اولويت هاي موجود ، جهت ايجاد زيرساخت هاي گردشگري اقدام شده که دفاتر مي توانند با تور ورودي زمينه مساعد جهت بهره مندي گردشگران از ظرفيت هاي استان را فراهم آورند.
مومني وجود تالاب ها، گل فشان ها و روستاهاي هدف گردشگري را ازظرفيت هاي جذب گردشگر به اين استان عنوان کرد و ايجاد هتل 5 ستاره و افزايش زيرساخت هاي اقامتي را دراين استان از ضروريات دانست.
وي درادامه برتهيه برنامه هاي دفاتر خدمات مسافرتي و پيش بيني تورهاي ورودي وخروجي درسال 90 تاکيد داشت و از تشکيل کميته جهت برنامه ريزي دقيق دراين راستا خبرداد.
معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان با اشاره به سند چشم انداز 20 ساله دولت و سهم ورود20ميليون گردشگر به کشور، اظهار اميدواري کرد: با برنامه ريزي دقيق و منسجم شاهد افزايش تورهاي ورودي به استان گلستان و کشور باشيم.
مدير کل فرودگاه هاي استان گلستان نيز دراين جلسه با اشاره به اهميت توسعه گردشگري استان و درآمدزايي اين صنعت، گفت: ايجاد تورهاي ارزان قيمت از استان هاي هم جوار و ادغام تورهاي شيعيان از کشورهاي عربستان، بحرين وکويت و... و هماهنگي با استان خراسان جهت ورود اين تورها به اين استان وسپس پرواز از فرودگاه استان ، از راهکارهاي افزايش ورود گردشگر و درآمدزايي تورهاي استان است.
ملکيان همچنين درادامه به تبديل مهر ويزاي هفت روزه به ويزاي 5 روزه توسط اداره گذرنامه استان اشاره داشت که تحول درفعاليت هواپيمايي ايجاد کرده است.
وي افزود: پروازهاي چارتر دفاتر خدمات مسافرتي استان با فرودگاه استان هماهنگ باشند.
کارشناس بازرگاني استان گلستان نيز دراين نشست توجه به صادرات فني و مهندسي را به عنوان يکي از شاخص هاي صادرات غيرنفتي ضروري برشمرد وگفت: يکي از آيتم هاي صادرات غيرنفتي، بخش توريست است که بايد با برنامه ريزي لازم و برگزاري دوره ها و همايش هاي آموزشي، خدمات فني و مهندسي را معرفي کرده و با ايجاد زيرساخت هاي لازم ، گردشگران را جذب کنيم.
حسن زاده درادامه بر پذيرا بودن هيات هاي خارجي دراستان در کنار اعزام هيات هاي تجاري به خارج از کشور تاکيد داشت و افزود: ورود گروه ها و هيات هاي تجاري و بازرگاني به استان گلستان فرصت مغتنمي براي تورهاي گردشگري است.
در پايان اين جلسه مسائل ومشکلات دفاتر خدمات مسافرتي استان مطرح و بررسي شد.
/104
انتهای پیام/