در اين ميان صنعت گردشگري سوريه نيز موفق شد در دورهاي 10 ساله، شمار گردشگران ورودي خود را با افزايشي 6.5 ميليوني، به هشت و نيم ميليون در سال 2010 برساند.
به گفته \"عمر عبدالقفار\" رييس منطقهاي سازمان جهاني جهانگردي در خاورميانه، اين جهش علاوه بر سوريه در ديگر کشورهاي منطقه نيز مشهود بوده به گونهاي نرخ رشد ساليانه گردشگري خاورميانه در مقايسه با روند چهار درصدي در سزح بين الملل، 11 درصد بوده اسن.
\"بسام بارسيک\"،وزير گردشگري سوريه نيز گفت: درآمد اين کشور از بخش گردشگري نيز به هفت ميليارد لير رسيد، که علاوه بر افزايش 13 درصدي در درآمد ناخالص ملي، به ميزان 13 درصد نيز بر فرصتهاي شغلي کشور افزود.
وزير گردشگري سوريه افزود: در پنج سال گذشته هزينهاي يک و سه دهم ميليارد دلاري در ساخت و توسعه زيرساختها و امکانات جديد تفريحي در کشور صورت گرفته و پروژههاي گردشگري جديدي نيز به ارزش 6.5 ميليارد دلار در حال احداث هستند.
کارشناسان معتقدند، علاوه بر توسعه زيربناهاي گردشگري، ارائه تسهيلات مسافرتي براي گردشگران کشورهاي همسايه، همچون لغو صدور رواديد براي گردشگران ايران و ترکيه، ازجمله عوامل اصلي تبديل شدن سوريه به يکي از پرشتابترين مقصدهاي گردشگري خاورميانه بوده است./109
انتهای پیام/