«ويدا توحدي» ادامه داد: نصب ويترينهاي صنايعدستي در سراسر کشور طي سال 89 نسبت به سال 88 نزديک به 80 درصد افزايش داشته است.
او اضافه کرد: تا پايان سال 88 بيش از 190 ويترين صنايعدستي در استانهاي مختلف استقرار يافته که اين رقم تا پايان سال گذشته به 250 ويترين رسيده است.
سرپرست اداره کل توسعه و ترويج اين معاونت بيان داشت: با توجه به اهميت توسعه و ترويج فرهنگ صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور اين اقدام در سطح استانهاي مختلف پيگيري شده است.
«توحدي» با اشاره به اينکه راه اندازي ويترينهاي صنايعدستي با هدف اوليه اجراي مصوبه هيأت وزيران (موضوع بند \"و\" ماده 113 قانون برنامه چهارم) در استانهاي مختلف کشور اجرايي شده است، گفت: ويترينهايي که طي دو سال گذشته در استانهاي مختلف تهيه شده در وزارتخانهها، استانداريها، فرمانداريها و ساير سازمانهاي دولتي نصب شده است.
اين مقام مسوول تصريح کرد: حمايت از توليدات بومي و ملي و صنعتگران و توليد کنندگان صنايعدستي در انتخاب توليدات ويترينها مد نظر قرار گرفته است.
او در ادامه افزود: در انتخاب توليدات صنايعدستي براي اين ويترينها، اصل هنرهاي بومي و شاخص نيز مورد تأکيد معاونتهاي صنايعدستي استاني بوده است.
سرپرست اداره کل توسعه و ترويج معاونت صنايعدستي با تأکيد بر اينکه اين ويترينها اغلب در محيطها و فضاهاي پر تردد سازمانها و دستگاههاي مختلف راه اندازي شدهاند، خاطرنشان کرد: توليداتي که در قالب اين ويترينها به نمايش درآمده با شاخصهاي موجود نزديکي دارند.
111/
انتهای پیام/