او ادامه داد: 250 شرکت کننده از استانهايي چون يزد، اصفهان، تهران، مازندران، مرکزي، خراسان شمالي، کهگيلويه و بويراحمد، خراسان جنوبي، هرمزگان و فارس حضوري پررنگ را از خود در اين تور به جاي گذاشتند.
معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي خراسان جنوبي تصريح کرد: برنامههاي ويژهاي چون شترسواري، اجراي موسيقي محلي و برپايي سياه چادر سوغات و صنايعدستي زمينه جذب بيش از پيش علاقهمندان به ويژگيهاي منحصر به فرد کوير را فراهم کرد.
«عربي» افزود: حضور نمايندگاني از نهادها و ارگانهايي چون آتشنشاني، هلال احمر، کانون جهانگردي و اتومبيلراني و هيأت کوهنوردي استان نيز در برگزاري اين تور ملي چشمگير بود.
اين مقام مسوول با بيان اينکه هدف نخست در برگزاري اين تور اشتغالزايي براي بوميان اين منطقه بوده است، گفت: کويرنوردي در اين منطقه از استان خراسان جنوبي که از جذابيتهاي بسياري برخوردار است، ميتواند در صورت برنامه ريزي صحيح زمينه ساز جذب تعداد قابل توجهي از گردشگران شود و اين معناي ورود به چرخه اقتصادي است.
او افزود: در اين چرخه اقتصادي، بوميان به خوبي ميتوانند با ارائه برترين توليدات صنايعدستي و هنرهاي سنتي و عرضه انواع غذاهاي سنتي و محلي اشتغالزايي و درآمدزايي کنند.
معاون گردشگري خراسان جنوبي هماهنگي نهادها و ارگانهاي مختلف در برگزاري اين برنامه را قابل قبول توصيف کرد و يادآور شد: اين موضوع زمينه اعتماد بيش از پيش گردشگران به منظور حضور در اين مناطق ميشود.
111/
انتهای پیام/