او ادامه داد: شکلگيري اتحاديهها، تعاونيها و همچنين تشکلهاي مردم نهاد نقش موثري در ارتقاء کيفي توليدات، هماهنگي ميان هنرمندان و صنعتگران براي شناخت بازارهاي هدف و آشنايي با قوانين و مقررات در زمينههاي مرتبط با توليد و فروش محصولات صنايعدستي دارد.
معاون صنايعدستي سازمان ميراث فرهنگي کشور تصريح کرد: در همين راستا خانه هنرمندان صنايعدستي در سال گذشته به عنوان مکاني براي نمايش برترين آثار و توليدات صنايعدستي و فضايي براي سفارش پذيري و فروش غير مستقيم آغاز به کار کرد.
«دانيالي» بيان داشت: براي بيش از يک ميليارد تومان توليدات صنايعدستي تا به حال در اين مکان بازاريابي شده است و خانه صنايعدستي ايران از آغاز به فعاليت مکاني براي فروش ارگاني و تحويل در محل بوده است.
اين مقام مسوول با اشاره به اينکه در حال حاضر 11 هزار و 200 اثر شاخص و برجسته صنايعدستي در اين خانه موجود است، اظهار داشت: اين آثار به 3 هزار و 800 صنعتگر و هنرمند صنايعدستي مربوط ميشود.
او تأکيد کرد: با حضور صنعتگران برتر کشور در 17 رشته صنايعدستي شاهد توليد زنده محصولات هستيم که اقدامي کم نظير به شمار ميآيد.
به گفته اين استاد دانشگاه توليد زنده محصولات در رشتههايي چون باتيک، نگارگري، ساخت زيور آلات سنتي، منبت و خراش روي مس انجام ميشود.
111/
انتهای پیام/