تشکيل کميته فني سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي کشور

«احمد بالان» مديرکل امور بازرگاني معاونت صنايع‌دستي کشور در اين باره به ميراث آريا (chtn)، گفت: عرصه سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي سبب شده نگاه همگان به صنايع‌دستي از ديد هنري صرف به صنعتي چند بعدي از نظر اقتصادي و اجتماعي نيز تبديل شود.

او تصريح کرد: گردش مالي سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي در عرصه جهاني سالانه 600 ميليارد دلار است.

مدير کل امور بازرگاني اين معاونت بيان داشت: هنرمندان و صنعتگران فعال ايران در بخش سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي هميشه مورد توجه جهاني بوده‌اند بنابراين يکي از مهم‌ترين دغدغه‌ها امروز استفاده از منابع بالقوه‌اي است که هنوز بالفعل نشده است.

«بالان» اضافه کرد: در کنار نقاط قوتي که در توليد آثار ارزشمند از سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي کشور وجود دارد، اين عرصه از بي کيفيتي تکنولوژي، ضعف آموزش، همسو نبودن با استانداردهاي بين المللي و حجم پايين توليد رنج مي‌برد.

اين مقام مسوول با اشاره به اينکه معاونت صنايع‌دستي در اين راستا ساماندهي وضعيت سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي را مورد توجه قرار داده است، اظهار داشت:‌ برهمين اساس تشکيل کميته فني سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي در دستور کار قرار گرفت.

او تصريح کرد: معاونت صنايع‌دستي در پيشنهاد خود به رئيس دفتر رئيس جمهور اين کميته را متشکل از مديران و دست‌اندرکاران اجرايي دستگاه‌هاي مرتبط دانسته است.

به گفته مديرکل امور بازرگاني معاونت صنايع‌دستي براساس پيش‌بيني‌‌هاي انجام شده اين کميته در توسعه فعاليت‌هاي اين هنر صنعت در بخش‌هايي چون قوانين و مقررات، اشتغالزايي و صادرات و واردات نقش آفريني خواهد کرد.

«بالان» در ادامه اظهار داشت: عرصه سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي به دليل ارزش افزوده بالا نيز مورد توجه است به همين دليل با جديت اين پيشنهاد با هدف اجرايي شدن پيگيري مي‌شود.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390013122