«شهباز يزداني» در اين باره مثالي زد و گفت: گروهي از مسلمانان هستند به نام شيعيان «خوجه» که وقتي به کشور وارد ميشوند به عنوان گردشگر مسلمان سرويسهاي خدماتي خاص خود را ميخواهند.
او افزود: در ارائه اين خدمات در بخش غذا، اقامت، نوع رفت و آمد و نحوه برگزاري تور بايد خواستههاي اين گروه به ويژه آنچه که به اعتقادات مذهبي آنان مربوط است مورد توجه قرار گيرد.
«يزداني» تصريح کرد: توجه به اين موارد وظيفه راهنمايان تور است، اما متاسفانه در مواردي راهنما نسبت به اين نکات بيتوجه ميشود، به طوريکه در صحبتي که با تعدادي از اين افراد داشتم از بيتوجهي برخي راهنمايان براي اقامه نماز و بردن اين گروه به مکاني براي خواندن نماز در هنگام اذان اظهار نارضايتي کردند.
معاون گردشگري کشور با بيان اينکه متاسفانه تعدادي از راهنمايان به اين موضوع بيتوجه هستند و در اين موارد غيرتخصصي برخورد ميکنند، گفت: اينها از مواردي است که نشان ميدهد در اين زمينه کاستيهايي وجود دارد.
او خاطرنشان کرد: با توجه به وجود زيرساختهاي متعدد گردشگري مذهبي و فرهنگي در ايران، رونق گردشگري حلال به عنوان يکي از اولويتهاي اين معاونت در سال جاري به جديت دنبال ميشود.
«يزداني» با بيان اينکه رونق گردشگري پاک با توجه به قوانين اسلامي پيگيري ميشود، افزود: در اين شاخه از گردشگري برنامههاي ويژهاي براي مسلمانان تدارک ديده خواهد شد تا بتوانند در طول سفر به آداب مذهبي خود نيز عمل کنند.
اين مقام مسوول اضافه کرد: از آنجا که رويکرد ايران در صنعت گردشگري، فرهنگي و مذهبي است، ميتوان با برنامهريزيهاي کوتاه مدت و دراز مدت در زمينه راهاندازي تورهاي گردشگري خانوادگي اسلامي به موفقيتهاي زيادي دست يافت.
/115
انتهای پیام/