او ادامه داد: افراد اعزامي در کاروانهاي راهيان نور ميتوانند با مشاهده مکانهايي که شهدا و ايثارگران و رزمندگان حماسه جاودانه خلق کردهاند، به غناي فرهنگ و ادبيات اين واقعه بزرگ تاريخي بيافزايند.
مدير کل ميراثفرهنگي مازندران افزود: يادمانهاي تاريخي مريوان، منطقه جنگي زريوار و يادمانهاي شهداي بانه از جمله مناطقي است که مورد بازديد قرار ميگيرد.
«محمدپور» ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري را به عنوان دستگاهي فرهنگي و متولي حفاظت از مواريث کشور برشمرد و گفت: يادآوري حوادث و رويدادهاي هشت سال دفاع مقدس و دلاوريهاي هموطنان که با اهداي خون خود يادماني پايدار در تاريخ معاصر ايران رقم زدند، به عنوان ميراثي معنوي يک وظيفه است.
او ثبت ميدان شهداي ساري در فهرست آثار معنوي کشور را از اقدامات اخير سازمان ميراث فرهنگي کشور ياد کرد و بيان داشت: هماکنون سه موزه شهدا نيز در شهرهاي بهشهر، آمل و تنکابن فعال است.
«محمدپور» تصريح کرد: گردشگري جنگ نيز يکي ديگر از شاخههاي گردشگري در کشور است که خوشبختانه با فرهنگ سازي خوب کاروانهاي راهيان نور مورد توجه هموطنان قرار گرفته است.
مديرکل ميراثفرهنگي مازندران اضافه کرد: ايران قابليتهاي منحصر به فردي دارد و وجود قوميتهاي مختلف در کشور سلايق گوناگوني را به وجود آورده است که برنامهريزي در توسعه گردشگري نيز بايد به صورتي انجام شود که جوابگوي همه اين انتظارات باشد.
او خاطرنشان کرد: گردشگري در فضاهايي که معنويات و ارزشهاي معنوي را به انسانها يادآوري ميکنند طرفداران ويژهاي دارد که بايد در توسعه آن کوشيد.
118/
انتهای پیام/