او با اشاره به اينکه بسياري از فعاليتهاي مهم در کشورهاي پيشرفته به صورت خانگي انجام ميشود، اظهار داشت: بهتر است اين طور نتيجه بگيريم که پرداختن به مشاغل خانگي در کشور ما موضوع تازهاي است که مشخص شدن نتايج آن نيازمند زمان بيشتري است.
مسوول اين دبيرخانه بر جايگاه رشتههاي صنايعدستي در مجموعه مشاغل خانگي اشاره کرد و ادامه داد: قرار گرفتن بيش از 190 رشته صنايعدستي در زير مجموعه مشاغل خانگي نشان از اهميت اين بخش دارد.
«امامدادي» تصريح کرد: نگاه به مشاغل خانگي ديگر سنتي نيست و بسياري از مباحث را ميتوان با نگاه تازهاي دنبال کرد.
اين مقام مسوول بيان داشت: در بحث مشاغل خانگي کشور امروز بسياري به شکل مستقل و بخشي نيز تحت پوشش و حمايت ويژه مشغول به فعاليت هستند که پشتيباني از آنها به شکلهايذمتفاوتي انجام خواهد شد.
او تأکيد کرد: برهمين اساس سامانه مشاغل خانگي طراحي شده و در حال حاضر آمادگي ثبتنام متقاضيان بهرهمندي از تسهيلات را دارد.
مسوول دبيرخانه ستاد ساماندهي مشاغل خانگي با بيان اينکه در صورت تأييد طرحها موضوع صدور مجوز و کارت شناسايي براي صنعتگران صنايعدستي مطرح ميشود، گفت: بررسي و تأييد طرحها بر عهده معاونت صنايعدستي است و اين ستاد تنها امضاء نهايي طرح را انجام ميدهد.
«امامدادي» افزود: فرم اطلاعات مشاغل خانگي صنايعدستي که توسط معاونت طراحي شده روي سامانه قرار دارد و هيچ دخل و تصرفي در آن انجام نشده است.
او اضافه کرد: بسياري از نگرانيها در مورد مشاغل خانگي مربوط به ناپاپداري آنها است که در اين بخش نيز سعي در خوشهاي کردن اين مشاغل داريم.
اين کارشناس با تأکيد بر اينکه اگر کوچکترين مشکلي در بخش ورود اطلاعات پيش بيايد به جد پيگيري ميشود، خاطرنشان کرد: سهم دستگاهها و ارگانهاي مرتبط از تسهيلات مشخص شده است و با توجه به ميزان پيگيري آنها ميتوانند از اين امکان بهرهمند شوند.
امامدادي يادآور شد: در بهرهمندي از اين تسهيلات در سطح استانها ستاد ساماندهي مشاغل خانگي کشور وحدت رويه را ملاک قرار ميدهد.
111/
انتهای پیام/