«تهمينه دانيالي» تصريح کرد: رويکرد اساسي در برنامههاي سال 90 اين معاونت همگاني کردن کاربرد و خريد صنايعدستي و افزايش تقاضا است.
او ادامه داد: حفاظت از اصالت صنايعدستي، ايجاد زمينه براي توسعه صادرات، خودکفايي و پايداري توليد در محصولات، اصلاح و تقويت نظام ترويج و اطلاعرساني و حمايت از خصوصيسازي و توسعه مشارکت مردمي به عنوان اهداف کلان سال جاري تعريف شده است.
معاون صنايعدستي با بيان اينکه در تشريح سياستهاي اجرايي سال 90 بهرهبرداري مناسب از صنايعدستي براي ايجاد اشتغال و کارآفريني مولد در صدر قرار گرفته است، گفت: گسترش سطح صادرات محصولات صنايعدستي و توسعه آموزش و ترويج به عنوان يک مهارت و حرفه ملي- بومي نيز در اين بخش مورد توجه است.
«دانيالي» اضافه کرد: استفاده از ظرفيت همکاري با بخشهاي غير دولتي، تشکلها و تعاونيها در اجراي برنامهها و ارتقاء دانش و مهارتهاي حرفهاي هنرمندان و توليدکنندگان صنايعدستي در سياستهاي اجرايي سال 90 مورد توجه قرار گرفته است.
اين مقام مسوول افزود: در سال 90 براساس سياستهاي پيش رو تقويت ارتباط با پژوهشکده هنرهاي سنتي و توسعه ارتباط با ساير مجامع علمي و هنري در کنار بازنگري و تدوين دستورالعملها و اعمال نظارت و تعامل بيشتر با استانها در دستور کار قرار دارد.
او در ادامه اظهار داشت: حضور مستمر در نمايشگاهها، جشنوارهها، همايشها و اعمال وظايف نظارتي در حوزه حمايت از توليد و آموزش نيز پيش روي معاونت صنايعدستي قرار دارد.
معاون صنايعدستي سازمان ميراثفرهنگي يادآور شد: امسال نظام جامع حمايت از توليد و تببين نقش و جايگاه صنايعدستي در توليد ناخالص ملي، ايجاد ارزش افزوده و سبد هزينه خانوار نيز به عنوان سياستهاي اجرايي مورد توجه معاونت صنايعدستي است.
111/
انتهای پیام/