او ادامه داد: با تکيه بر ضرورت در نظر گرفتن ويژگيها و پتانسيلهاي مناطق مختلف، معاونت صنايعدستي در نظر دارد اين نشستهاي تخصصي را برگزار کند.
معاون صنايعدستي کشور هدف از برگزاري اين نشستها را استفاده از نقطه نظرات مديران تشکلها، کارشناسان، استادان و دستاندرکاران دانست و اظهار داشت: جايگاه سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي و برنامهريزيهايي که در اين راستا انجام شده، اهميت اين همانديشيها را دو چندان ميکند.
«دانيالي» تصريح کرد: در همين راستا پيشبيني برگزاري چهار نشست تخصصي شده است.
اين استاد دانشگاه بيان داشت: نخستين نشست با عنوان شناخت راهکارهاي موثر در بازاريابي سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي دهه اول تيرماه با حضور استانهاي کرمان، خراسان رضوي، خراسان جنوبي، سيستان و بلوچستان، بوشهر و هرمزگان برگزار ميشود.
او اضافه کرد: همچنين استانهاي اصفهان، يزد، قم، مرکزي، چهارمحال و بختياري، لرستان و کهگيلويه و بويراحمد به ميزباني نشست بررسي شيوههاي اصولي طراحي و توليد سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي ميروند.
معاون صنايعدستي کشور با بيان اينکه بررسي راهکارهاي ايجاد زيرساختارهاي لازم براي توليدکنندگان سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي عنوان نشست سوم است، گفت: اين نشست به احتمال زياد دهه سوم تيرماه با حضور استانهاي قزوين، تهران، سمنان، مازندران، گيلان، گلستان، زنجان، البرز و فارس برپا ميشود.
«دانيالي» در ادامه اظهار داشت: نشست چهارم نيز تدوين بسته آموزشي تراش سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي خواهد بود که استانهاي کرمانشاه، آذربايجان شرقي، اردبيل، آذربايجان غربي، کردستان، ايلام، همدان و خوزستان در آن شرکت ميکنند.
به گفته اين مقام مسوول ميزبان اين نشستهاي تخصصي به ترتيب استانهاي خراسان رضوي، اصفهان، تهران و آذربايجان شرقي خواهند بود.
او در پايان گفت: معاونتهاي صنايعدستي و مديران کل اين استانها بايد ضمن بررسي موضوعات اعلام شده با هماهنگي و همکاري استانهاي منطقه تحت پوشش و صاحبنظران حوزه سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي نسبت به برپايي نشستها اقدام کنند.
111/
انتهای پیام/