چاقوي دسته مليله زنجان در يک قدمي فراموشي

«فرهاد شايگان» در گفتگو با ميراث آريا (chtn)، با اعلام اين مطلب اظهار داشت: مهمتر از تعداد هنرجوياني که در دوره‏هاي آموزشي شرکت مي‏کنند، کيفيت يادگيري و کسب مهارت آنها است.

او با تأکيد بر اينکه آموزش‏هاي صنايع‏دستي به گونه‏اي پيش رود که اشتغالزايي پس از آن براي هنرجو حتمي باشد، اضافه کرد: اين شرکت تلاش مي‏کند تا هنرجويان زير پوشش خود را وارد عرصه کار کند.

مدير عامل شرکت تعاوني مادرتخصصي صنايع‏دستي استان زنجان تصريح کرد: ما نبايد از وجود صنعتگراني که هنر خود را رها نکرده‎‏اند، غافل شويم.

او با اشاره به اينکه برخي صنعتگران تنها بازماندگان رشته‏هاي هنري خود هستند، اضافه کرد: به عنوان مثال تنها يک صنعتگر توليدکننده چاقوي دسته مليله در استان زنجان فعاليت مي‏کند که در صورت حمايت مالي توانايي برگزاري دوره‏هاي آموزشي را دارد.

اين مقام مسوول هزينه زنده نگه‏ داشتن هنر اين صنعتگر را بسيار کمتر از احياي آن دانست و يادآور شد: اين شرکت پس از تعيين هزينه واقعي دوره‏هاي آموزشي توسط معاونت صنايع‏دستي زنجان آمادگي پذيرفتن بخش آموزش را دارد.

او خاطرنشان کرد: هنرمندان با فعاليت زير پوشش شرکت مذکور نيازي به حضور در نمايشگاه‏ها ندارند و از طريق هلدينگ صنايع‏دستي زنجان به معرفي و عرضه محصولات خود مي‏پردازند.

مدير عامل شرکت تعاوني مادرتخصصي صنايع‏دستي استان زنجان اظهار داشت: با اين اقدام مشکلات صنعتگران سرپرست خانوار نيز حل مي‏شود و صنعتگران آثار خود را در تمامي نمايشگاه‏ها به فروش مي‏رسانند.
112/



انتهای پیام/

کد خبر 139003263