او افزود:از 372 پرونده بررسي شده ، 117 پرونده به صورت مشروط و6 پرونده به صورت الحاقي مورد تاييد قرار گرفت.
به گفته او در اين همايش که بيش از 150 تن از کارشناسان و معاونين ميراثفرهنگي و نيز مديران کل استاني حضور داشتند هم چنين نشستهايي تخصصي و کارگاههايي با محوريت جرايم ميراثفرهنگي ، تعيين حريم و ضوابط مربوط به آن ، آموزش نحوه ارايه خلاصه پرونده ثبت و آمادهسازي پروندههاي بافت تاريخي شهري و روستايي برگزار شد.
«احمد زاده» انتخاب و تقدير از استانهاي نمونه در زمينه تنظيم و ارايه پروندههاي ثبت را از ديگر بخشهاي اين همايش ذکر کرد و گفت : با بررسيهاي انجام شده ، استانهاي کهگيلويه و بوير احمد ، چهارمحال و بختياري و گيلان به عنوان استانهاي برتر در زمينه ارايه پروندههاي ثبت آثار تاريخي و هم چنين استانهاي يزد ، خوزستان و کهگيلويه و بوير احمد به عنوان استانهاي برتر در زمينه ارايه پروندههاي ثبت آثار در حوزه ميراث معنوي انتخاب شدند و از استان اردبيل نيز به خاطر ارايه خوب پرونده آيين تشتگذاري در حوزه ميراث معنوي تقديرشد.
معاون رييس جمهور با اشاره به اهميت و نقش سازمانهاي مردم نهاد در حفظ و صيانت از آثار تاريخي گفت : برگزاري نشست مشترک با نمايندگان سازمانهاي غير دولتي فعال در عرصه ميراثفرهنگي و تدوين نظامنامهاي جهت گسترش تعامل و همکاريهاي دوجانبه ميان معاونت ميراثفرهنگي و تشکلهاي غير دولتي از ديگر بخشهاي سومين همايش ثبت بود.
«احمد زاده» هم چنين از برگزاري چهارمين همايش شوراي سياستگذاري ثبت در بهمن ماه سال جاري در استان خوزستان خبر داد و تاکيد کرد : احياي بناهاي تاريخي همواره در اولويت برنامههاي سازمان ميراث فرهنگي قرار داشته وبه صورت مستمر پيگيري ميشود.
او تصريح کرد : بدون شک ميراثفرهنگي کشور تنها به ابنيه تاريخي و بناها محدود نميشود و بخش قابل توجهي از آثار فرهنگي و ميراث معنوي را نيز در بر ميگيرد که مورد توجه ما در اقدامات و برنامههاي آتي خواهد بود.
/104
انتهای پیام/