مسوول بخش صوت شرکت کنترل کيفيت هوا در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (chtn)، با بيان اين مطلب گفت: نتايج جديد‌ترين بررسي‌ها نشان مي‌دهد منطقه شش از لحاظ آلودگي صوتي در صدر مناطق ديگر قرار دارد.

«حسين مهرآوران»، با اشاره به چشم‌انداز نااميدکننده پايتخت درباره آلودگي‌هاي صوتي خاطرنشان‌کرد: با توجه به روند افزايشي خودروهاي توليدي، پيش‌بيني مي‌شود که روند آلودگي صوتي هم صعودي باشد. روند صعودي يعني رسيدن مناطق مختلف شهر به «نقاط بحراني»، نقاطي که طبق تعريف کار‌شناسان ۱۵ دسي‌بل از حد استاندارد بالا‌تر هستند.

مسوول بخش صوت شرکت کنترل کيفيت هوا، عوامل آلودگي صوتي در تهران را به ترتيب، تردد خودروهاي سواري، موتورسيکلت‌ها و قرار داشتن فرودگاه يا راه‌آهن در داخل بافت مسکوني شهر بر شمرده و اضافه‌کرد: يکي از معضلات تهران قرار گرفتن بسياري از مراکز آموزشي و درماني آن در محدوده نقاط بحراني صوتي است.

«مهرآوران» با اشاره به شدت اين بحران اظهارداشت: بسياري از راه‌هاي مواصلاتي داخل شهر از داخل بافت فرسوده مي‌گذرد که البته اين راه‌ها بعد از ايجاد بافت مسکوني به وجود آمد و به شدت آلودگي‌ها دامن مي‌زند.

به گفته اين مسوول؛ آلودگي صوتي مانند آلودگي هوا تبعاتي را به همراه دارد که در بلندمدت در فرد تاثير منفي برجا مي‌گذارد. اختلالات خواب و افزايش احتمال ابتلا به بيماري‌هاي مختلف از جمله پيامدهاي آلودگي صوتي است.
/118

انتهای پیام/

کد خبر 1390050412