بنابراين گزارش نبود آمار تفکيک شده و دقيق در مورد صادرات اقلام و توليدات صنايعدستي در گمرک تأثير بسزايي در برنامهريزي و تدوين مسايل حقوقي و قانوني داشته است.
ضرورت دستيابي به آمار دقيق صادرات محصولات صنايعدستي در فراهم شدن زمينه توسعه اين بخش اهميت دارد که مقرر شد برنامهريزي مدوني براي آن صورت گيرد.
همچنين نبود فصل جداگانه در جدول تعرفهها براي صنايعدستي با توجه به تعهدات بينالمللي نيز يکي ديگر از موضوعات مطرح شده دراين نشست بود که گمرک به پيشنهاد معاونت صنايعدستي قرار شد بررسيهاي کارشناسي را در اين مورد انجام دهد.
اين گزارش حاکي از آن است که گمرک براي استفاده از دانش فني کارشناسان معاونت صنايعدستي به منظور آموزش ارزيابان و کارشناسان دواير صادرات گمرکات اجرايي اعلام آمادگي کرد که مقرر شد جلسات هماهنگي بين دفتر آموزشي و تحقيقات گمرک و معاونت براي تدوين سرفصلهاي آموزشي و اولويتبندي گمرکات برگزار شود.
به منظور تسريع و تسهيل تشريفات خروج موقت صنايعدستي نمايشگاهي نيز پيشنهادات اين معاونت با ذکر نام گمرکات مورد نظر به صورت مکتوب ارائه شد تا نسبت به موضوع بررسي و اقدام لازم انجام شود.
برپايه اين گزارش با هدف تبيين و تصحيح نرخگذاري صنايعدستي صادراتي، فهرست تفکيکي قيمتهاي پايه پيشنهادي از سوي معاونت صنايعدستي به سازمان توسعه تجارت ارائه شد.
111/
انتهای پیام/