نشانه‌هاي تازه‌اي از حيات عصر يخبندان به دست آمد

به گزارش ميراث آريا (chtn)، محققان موزه تاريخ طبيعي لس‌آنجلس آمريکا معتقدند اين اکتشاف حاکي از آن است که برخي از پستانداران غول‌پيکر ماقبل تاريخ هزاران سال پيش از آغاز عصر يخبندان، براي اولين بار در منطقه‌اي که امروز به اسم تبت نام گرفته است، رشد و نمو يافته بودند.

به گفته محققان اگرچه مطالعات زيادي در مورد حيوانات عصر يخبندان صورت گرفته اما همچنان اطلاعات اندکي از مکان و چگونگي سازگاري آن‌ها با محيط سرد اين منطقه در دست است.

بررسي‌هاي دانشمندان نشان داد که اين فسيل متعلق به کرگدني 3.5 ميليون ساله بوده که به مراتب قديمي‌تر از بازماندگان اين گونه از حيوانات در عصر يخبندان اروپا و آسيا به شمار مي‌رفته است.

ديرينه‌شناسان اعلام کردند، اين گونه از کرگدن‌ها در آب و هواي طلايي نيمکره شمالي و در زماني که قاره‌هاي شمالي کاملا گرم و خالي از هرگونه پوشش يخ و برفي که مدت‌ها پس از عصر يخبندان برجاي مانده بودند، زندگي مي‌کرده‌اند.

باتوجه به شواهد موجود محققان معتقدند، اين دسته از کرگدن‌ها که به راحتي خود را با محيط سرد نيمکره شمالي تطابق داده بودند در حدود 2 ميليون و 600 هزار سال پيش با گسترش عصر يخبندان در شمال آسيا و اروپا به راحتي افزايش پيدا کرده بودند.

از اينرو دانشمندان براين باورند که مکان‌هاي سرد جهان همچون تبت و اقيانوس منجمد شمالي، در کاوش‌هاي آتي منبع اکتشاف‌هاي فراواني خواهند بود که هنوز شناخته نشده اند.
/109

انتهای پیام/

کد خبر 1390061311