«ترابمحمدي» با بيان اينکه در کندوان فعاليتهاي زيربنايي در حال انجام است، اظهار داشت: متاسفانه در 50 سال گذشته ساخت و سازهاي غيرمجاز قسمت پاييني کندوان را نامرتب کرده است.
او افزود: به منظور حل مشکل مذکور کميته ساماندهي روستاي کندوان تشکيل و نحوه بازسازي و بهسازي روستا بررسي شد.
اين مقام مسوول تصريح کرد: يکي از اقدامات کميته ساماندهي روستاي کندوان، ساخت روستايي در دو کيلومتري کندوان است که سازمان ميراثفرهنگي بر آن نظارت دارد.
او ادامه داد: در راستاي ساخت روستاي مذکور حدود دو هکتار زمين خريداري و آماده سازي کرديم. انشعاب آب، گاز، برق، تلفن و فاضلاب به اين روستا داده شد و قطعه بندي زمينها نيز انجام گرفته است که اين قطعهها يا به صورت زمين در اختيار روستاييان قرار ميگيرد و يا توسط بنياد مسکن ساخته ميشود و سپس روستاييان ميتوانند از آنها استفاده کنند.
«محمدي» اضافه کرد: براي ساخت روستاي جديد 4 ميليارد تومان هزينه شده است و علاوه بر ساکناني که در روستاي کندوان ساخت و ساز غير مجاز انجام دادهاند، ساير افراد نيز ميتوانند از اين روستا استفاده کنند زيرا تصميم گرفتهايم شکل اصلي روستاي کندوان را احيا کنيم.
مدير کل سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي به آسيبي که در پي رفتوآمد اتومبيلها به روستا وارد ميشود، اشاره کرد و افزود: در روزهاي تعطيل هفته 5 هزار خودرو به روستاي کندوان ميروند بنابراين تصميم گرفته شد که در 3 کيلومتري کندوان يک کمربندي ساخته شود.
او در خصوص ميزان پيشرفت پروژه ياد شده گفت: دو سوم ساخت کمربندي با هزينه 3 ميليارد و 500 ميليون تومان به اتمام رسيده است ولي در ابتداي کار هزينهاي بالغ بر 7 ميليارد تومان در نظر گرفته شده بود.
«محمدي» با تاکيد بر اينکه براي روستاي کندوان گاز شهري و اينترنت فراهم شده است، بيان کرد: کارهايي اساسي در داخل روستاي کندوان در حال انجام است. بهطور مثال کف سازي معابر روستا شروع شده است.
به گفته اين مقام مسوول در عرض سه ماه گذشته 2هزار متر از معابر روستا کف سازي و پاک سازي شده است.
/118
انتهای پیام/