طرح جامع گردشگري فارس در حال نهايي شدن است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان فارس در نشست خبري برگزار شده در حاشيه نخستين همايش بين‌المللي «مديريت گردشگري و توسعه پايدار» با اعلام اين خبر گفت: با تدوين اين طرح و در پايان برنامه پنجم توسعه متناسب با اصحاب بالادستي مي‌توانيم برنامه‌ريزي مناسبي را به منظور توسعه گردشگري در استان داشته باشيم.

«فريدون فعالي» درباره تأثير اين همايش بر تغيير نگرش در روند توسعه صنعت گردشگري کشور و استان فارس گفت: از آنجا که ايران از ظرفيت‌هاي بسيار بالايي در حوزه فرهنگي و گردشگري برخوردار است اگر بتوانيم از طريق برگزاري چنين همايش‌‌هايي به راهکارهاي اجرايي رسيده تا فاصله بين تأييد پروژه و اجرا کم کنيم مي‌توانيم به نتايج خوبي در اين حوزه دست يابيم.

او در پاسخ به اين سوال که چرا صنعت گردشگري در کشور از جايگاه مناسبي برخوردار نيست، افزود: اين موضوع به سياست‌هاي کلان ما و جامع نبودن طرح گردشگري کشور بازمي‌گردد که اين دو مورد بايد اصلاح شود؛ برنامه‌ريزي‌هاي مناسب در اين رابطه مي‌تواند گردشگري ايران را به جايگاه اصلي خود برساند.

اين مقام مسوول در ميراث‌فرهنگي استان فارس خاطر نشان کرد: نقش سازمان ميراث‌فرهنگي در توسعه گردشگري نقش فرابخشي است و براي اينکه بتوانيم به توسعه و رونق گردشگري در کشور دست پيدا کنيم بايد تمامي دستگاه‌ها در اين امر مشارکت داشته باشند چرا که اين سازمان به تنهايي قادر به انجام اين کار نيست.

«محمدرضا رضايي» رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد مرودشت نيز در اين نشست گفت: از آنجا که گردشگري صنعتي فراملي است و تصويري که رسانه‌هاي غربي از وضعيت اجتماعي ايران ساخته‌‌اند وجهه گردشگري ايران را در سطح جهاني با چالش مواجه کرده براي رفع اين مشکل نيازمند يک جراحي فکر در اين حوزه هستيم و بازتاب رسانه‌اي برنامه‌هاي گردشگري ايران مي‌تواند در اين مهم به ما ياري رساند.

او با اشاره به برگزاري نخستين همايش بين‌المللي «مديريت گردشگري و توسعه پايدار» در استان فارس اظهار کرد: برگزاري دومين همايش با اين موضوع نيز براي سال آينده در دستور کار قرار دارد و برنامه‌ريزي براي آن با تعامل و همکاري تمامي دستگاه‌هاي ذيربط بزودي آغاز مي‌شود.

«رضايي» آشنايي جامعه با ظرفيت‌هاي گردشگري موجود در کشور را از اهداف برگزاري اين همايش عنوان کرد و گفت: در برگزاري چنين همايش‌هايي که در سطح بين‌المللي صورت مي‌گيرد بايد ذائقه کشورهاي ديگر را نيز مورد توجه قرار دهيم؛ همچنين محورهاي علمي چنين همايش‌هايي بايد به حضور شفاف ايران در عرصه بين‌المللي گردشگري کمک کند.

«پترسن» نماينده سازمان جهاني جهانگردي نيز در نشست خبري برگزاري نخستين همايش بين‌المللي «مديريت گردشگري و توسعه پايدار» را از منظر علمي و محتوايي براي گردشگري ايران بسيار حائز اهميت دانست و بر تداوم برگزاري چنين همايش‌هايي در ساير شهرهاي کشور و تهران تأکيد کرد.

نخستين همايش بين‌المللي «مديريت گردشگري و توسعه پايدار» با مشارکت اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان فارس و دانشگاه آزاد اسلامي واحد مرودشت از امروز ششم مهرماه آغاز شد و به مدت دو روز ادامه خواهد داشت.
/115

انتهای پیام/

کد خبر 1390070623