او خاطر نشان کرد: گردشگري، مردم را با نژادها، زبانها و اعتقادات مذهبي، باورهي سياسي و موقعيتهاي اقتصادي مختلف گرد هم ميآورد و فضاي لطيفي براي گفتگوهاي توام با تفاهم متقابل براي آنها فراهم ميکند.
«ضرغام بروجني» خاطر نشان کرد: ارتباطهاي شخصي حاصل از اين فعاليت فرهنگي منجر به درک نگرشها و باورهايي ميشود که پيش از اين به دليل دوري مکاني يا ناسازگاري ارتباطي برايشان قابل دستيابي نبود بنابراين گردشگري ابزار ارزندهاي براي پر کردن شکاف ميان مردم و زدودن تفاوتها و ترويج وفاق است.
دبير علمي نخستين کنفرانس هتلداري نوين و توسعه گردشگري ادامه داد: گردشگري در درجه اول به انسانها مربوط ميشود، ميليونها انساني که در داخل يا به خارج از کشور خود سفر ميکنند از جاذبهها ديدن به عمل ميآورند، در مقصدها اقامت ميکنند و در طول اقامتشان به فعاليتهاي مختلفي ميپردازند؛ اين نگاه به گردشگري از آن محمل ارزندهاي براي نزديکتر کردن جامعهها، مليتها و تفاهم بينالمللي ميسازد به هر حال گردشگري درباره انسانهايي است که با ساير افراد و مکانها ارتباط متقابل دارند از آنها تأثير ميپذيرند و بر آنها تأثير ميگذارند.
او اظهار داشت: با اين همه گردشگري يک فعاليت واحد نيست بلکه سيستم پيچيدهاي از فعاليتها مجزا و مرتبط شامل خدمات ترابري، اقامت،خوراک و نوشيدني، جشنوارهها و همايشها، تفريح و سرگرمي است.
«ضرغام بروجني» با بيان اينکه گردشگري پيوندي قوي با مشاغل اجتماعي و فرهنگي، مقولات مرتبط با سياست خارجي، توسعه اقتصادي، توسعه پايدار و اهداف زيستمحيطي دارد، افزود: اين صنعت درگير کسب و کار و مديريت خدمات و محصولات مورد نياز گردشگران است. گستره کسب و کار گردشگري از خريد اتاقهاي هتل تا فروش سوغات و مديريت خطوط هوايي را شامل ميشود در يک کلام، گردشگري شامل عرضه و تقاضا ولي چيزي بيش از حاصل جمع بازاريابي و توسعه اقتصادي است.
او با اشاره به اينکه سيستم گردشگري يک سيستم پويا و دائماً در حال تغيير است ، تصريح کرد: با توجه به اين تغييرات دائمي نياز است مفاهيمي نو مرتباً به گردشگري وارد شود. کنفرانس هتلداري نوين و توسعه گردشگري در صدد فراهم سازي محفلي براي آشنايي متخصصان هتلداري و گردشگري و اشتراک تجارب و يافتههاي عملي آنان است.
دبير علمي نخستين کنفرانس هتلداري نوين و توسعه گردشگري با اشاره به حضور استاداني از دانشگاههاي ترکيه،ايتاليا،اسپانيا و پرتقال در اين همايش که با حمايت مديريت گروه هتلهاي هما ميسر شده است ابراز اميدواري کرد که اين نوع تلاشها و همکاريها براي استمرار توسعه روزافزون اين صنعت گرانبها در کشور مستدام ماند.
او با بيان اينکه در مجموع 86 مقاله به دبيرخانه اين کنفرانس رسيده است که 58 مقاله مربوط به موضوعات هتلداري و 28 مقاله مربوط به موضوعات جهانگردي است، گفت: تمامي مقالات مورد بررسي شوراي داوري مقالات قرار گرفته و از ميان آنها 18 مقاله براي چاپ انتخاب شده است که 10 مقاله در زمينه هتلداري و 8 مقاله مربوط به مسائل توسعه جهانگردي است.
/117
انتهای پیام/