«عليرضا قاسمي» هدف از برگزاري اين تور را بازديد از روستاي هدف گردشگري ورکانه و آشنايي فعالان گردشگري به ويژه مديران دفاتر خدمات مسافرتي استان با ظرفيتهاي گردشگري اين روستا عنوان کرد.
او ادامه داد: شرکتکنندگان در اين تور با تمامي منابع گردشگري اين روستا به ويژه ظرفيتهاي آن در حوزه گردشگري آشنا شدند و بسياري از اين افراد براي تعريف روستاي ورکانه به عنوان بسته پيشنهادي سفر تمايل نشان دادند.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان همدان ابراز اميدواري کرد توسعه گردشگري در روستاي ورکانه به رونق اقتصادي اين روستا بيش از پيش کمک کند.
روستاي ورکانه از توابع بخش مرکزي شهرستان همدان، در 18 کيلومتري جنوب شرقي همدان واقع شده است. هسته اوليه روستا پيرامون قنات روستا شکل گرفته و ورکانه نيز به معني قرار گرفتن در کنار آب و چشمه است. روستاي ورکانه قدمتي نسبتاً طولاني دارد و سابقه تاريخي آن به اوايل دوره صفوي ميرسد.
روستاي کوهستاني ورکانه بافت مسکوني متمرکز دارد. چشمههاي فراوان ميان روستا، مناظر بکر باغهاي گردو و درختان سر به فلک کشيده از زيباييهاي منحصر به فرد طبيعي اين روستا به شمار ميآيند.
خانههاي قديمي روستا با استفاده از مصالح بومي سنگ، چوب، خشت و گل ساخته شدهاند و به دليل سرماي سخت زمستاني ديوارهاي ضخيمي دارند. سقف اکثر خانهها مسطح است و با تيرهاي چوبي و اندود کاهگل و يا قيرگوني پوشيده شدهاند.
جريان رودخانههاي فصلي سيمين و ورکانه، جريان دايمي آب قنات روستا و چشمهسارهاي آن به ويژه در بهار و تابستان، طراوت خاصي به روستا ميبخشد.
/115
انتهای پیام/