اشتغال‌زايي براي 140 صنعتگر در بازارچه دائمي صنايع‌دستي بروجن

مدير‌کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان چهارمحال و بختياري در گفت‌وگو با ميراث آريا (chtn)، با بيان مطلب فوق گفت: راه‌اندازي اين بازارچه‌ها به جداسازي محصولات فاخر صنايع‌دستي از توليدات بي‌کيفيت چيني کمک بسياري مي‌کند.

«مژگان رياحي» با اشاره به اين که در دور چهارم سفرهاي رياست جمهوري به استان چهارمحال و بختياري 2 بازارچه با حضور رئيس سازمان ميراث فرهنگي کشور گشايش يافت، افزود: يکي از اين بازارچه‌ها در پل مصلي بروجن و ديگري در قلعه چالشتر راه‌اندازي شده است.

وي ادامه داد: مساحت پل مصلي بروجن بيش از يک‌هزار و600 متر مربع و زيربناي بازارچه دائمي صنايع‌دستي مستقر در اين محل بيش از 700 متر مربع است.

اين مقام مسوول در اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري چهارمحال و بختياري با تاکيد بر اين که مجموعا 140 صنعتگر از طريق راه‌اندازي بازارچه بروجن‌ به عرصه کار وارد مي‌شوند، افزود: در هر غرفه براي بيش از 2 صنعتگر به صورت مستقيم اشتغال‌زايي مي‌شود ضمن اين که 5 صنعتگر نيز به صورت غيرمستقيم وارد عرصه کار مي‌شوند.

رياحي قلعه چالشتر را دومين کانون جذب گردشگري استان چهارمحال و بختياري دانست و گفت: در فروردين ماه سال جاري 17 هزار و 362 گردشگر به بازديد از اين بناي تاريخي پرداخته‌اند.

وي افزود: در جريان اين بازديدها افراد بسياري آثار موجود در بازارچه صنايع‌دستي قلعه چالشتر را خريداري مي‌کنند.

مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان چهارمحال و بختياري با تاکيد بر اين که کارشناسان معاونت صنايع‌دستي اين استان به‌ صورت مداوم بر کيفيت محصولات عرضه شده در اين بازارچه‌ها نظارت دارند، گفت: علاقه‌مندان مي‌توانند صنايع‌دستي اصيل چهارمحال و بختياري را در اين بازارچه‌ها بيابند.

وي در گفت‌وگو با ميراث آريا يادآور شد: در صورت تمايل دانشجويان و فارغ التحصيلان رشته صنايع‌دستي، غرفه‌ها به اين قشر از جامعه واگذار مي‌شود.

112/


انتهای پیام/

کد خبر 1390082128