«حسين اميني» افزود: نگاهي جامع به ميزان ورود گردشگران به نقاط مختلف جهان و چگونگي پيشرفت و توسعه صنعت گردشگري در آنها ميتواند به عنوان يک راهکار مناسب در شهرهاي ايران نيز مورد استفاده قرار گيرد.
وي مهمترين عنصر در يک استان گردشگرپذير را محل اقامت گردشگران دانست و با بيان اين که هتلداري به عنوان پيکره اصلي صنعت گردشگري مورد توجه است، افزود: 114 پروژه اقامتي و تفريحي در گيلان شامل هتل، هتلآپارتمان و مجتمعهاي اقامتي در حال احداث است.
سرپرست معاونت سرمايهگذاري و طرحهاي اداره کل ميراثفرهنگي گيلان گفت: از جمله برنامههاي در دستور کار اين معاونت ميتوان به تامين محل اقامت و ايجاد تسهيلات لازم براي گردشگران، احداث هتل، تربيت نيروي انساني کارامد، بهکارگيري تجهيزات لازم و ارتقاي سطح کيفي خدمات اشاره کرد.
به گزارش ميراثآريا، اميني با اشاره به نقش هتلها در جذب گردشگران، خاطرنشان کرد: طي يکسال و نيم گذشته عمليات اجرايي 4 هتل 5ستاره در مناطق مختلف گيلان آغاز شده و در حال اجراست.
وي با تاکيد بر نقش و اهميت طراحي فضاهاي داخلي در هتلها، پيشنهاد کرد: سرمايهگذاران و هتلداران از سنتهاي بومي و فرهنگي در دکوراسيون داخلي به منظور معرفي آن به گردشگران و مسافران ورودي به استان استفاده کنند.
اين مقام مسوول در اداره کل ميراثفرهنگي استان گيلان افزود: مديران استان و بهويژه اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري از ورود سرمايهگذاران بخش خصوصي گيلان استقبال ميکنند و آماده هرگونه همکاري قانونمند سرمايهگذاران براي توسعه استان هستند.
/117
انتهای پیام/