پرداخت يارانه تسهيلات به سرمايه‌گذاران بازارچه‌هاي دائمي صنايع‌دستي

سرپرست معاونت صنايع‌دستي کشور در اين باره به ميراث آريا (chtn)، گفت: براي نخستين بار بعد از انجام طرح‌هاي مطالعاتي بازارچه‌هاي صنايع‌دستي، اعتباري بالغ بر 7 ميليارد و 400 ميليون تومان توسط کميسيون ماده 32 معاونت راهبردي رياست جمهوري به اين مقوله اختصاص يافت.

«اسفنديار حيدري‌پور» افزود: راه‌اندازي بازارچه‌هاي دائمي صنايع‌دستي در 15 استان کشور تا به حال توسط معاونت صنايع‌دستي کشور پيش‌بيني شده است.

وي با بيان اين که جلسات هماهنگي تا به حال با معاونان صنايع‌دستي استان‌‌هاي فارس، اصفهان، تهران، خراسان رضوي، گيلان، همدان، کرمانشاه، اردبيل، گلستان، مازندران، کرمان، بوشهر، قزوين، ايلام و خراسان شمالي برگزار شده‌، اظهار داشت: اين استان‌ها طرح‌هاي مربوط به بازارچه‌هاي خود را آماده و اطلاعات کاملي از فضاي تعريف شده به معاونت صنايع‌‌‌دستي ارائه داده‌اند.

سرپرست معاونت صنايع‌دستي تصريح کرد: اعتباري که براي راه‌اندازي بازارچه‌ها تخصيص يافته فني و اعتباري است به همين دليل در اختيار بانک‌هاي عامل با رويکرد اعطاي وام قرار گرفته است.

اين مقام مسوول ادامه داد: معاونت‌هاي استاني بايد نسبت به جذب سرمايه‌گذار براي راه‌اندازي بازارچه‌ها اقدام کنند.

حيدري‌پور با اشاره به اين که سرمايه‌گذاران پس از تهيه طرح خود و موافقت معاونت صنايع‌دستي به بانک‌هاي عامل مراجعه و به منظور دريافت وام اقدامات لازم را انجام مي‌دهند، گفت: سرمايه‌گذاران بايد مشخص کنند چه ميزان از هزينه راه‌اندازي بازارچه‌ها را خود تقبل کرده و نيازمند چه ميزان وام هستند.

وي اضافه کرد: با موافقت بانک براي پرداخت وام، بخشي از سود بازپرداخت را متقبل شده تا سرمايه‌گذاران با هزينه کمتري به اين عرصه وارد شوند.

سرپرست معاونت صنايع‌دستي کشور در ادامه به ميراث آريا اظهار داشت: اين اقدام معاونت در واقع يارانه تسهيلات است که در اختيار سرمايه‌گذاران قرار مي‌گيرد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390082524