وي با اشاره به 6 معيار ارزيابي آثار صنايعدستي براي دريافت مهر اصالت گفت: هياتي از متخصصان بينالمللي در يونسکو محصولات را بر اساس مرغوبيت، اصالت، نوآوري، قابليت بازاريابي، احترام به محيطزيست و مسووليت اجتماعي بررسي ميکنند.
مديرکل ميراثفرهنگي اين استان خاطرنشان کرد: با توجه به موارد دقيق و سختگيرانه در ارزيابي صنايعدستي، هر محصولي که به وسيله اين نشان تصديق شود از مزيتهاي دريافت گواهي مرغوبيت، آموزش و ظرفيتسازي، برپايي نمايشگاه و ابزار ارتباطي و تبليغاتي بهرهمند ميشود.
محمدي تاکيد کرد: با توجه به اين که بخش صنايعدستي نقش مهمي در توسعه اقتصاد محلي و فقرزدايي ايفا ميکند، هدف اين برنامه ايجاد معاشي پايدار براي سازندگان صنايعدستي، از طريق تامين بازارهاي جديد است.
وي افزود: اين امر با ايجاد شبکه توسعه يافتهاي از سازندگان صنايعستي و خريداران از جمله بخش اعظم بازار، با برگزاري نمايشگاهها و بازارهاي تجاري امکانپذير ميشود.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي خاطرنشان کرد: نشان مرغوبيت صنايعدستي يونسکو هر 2 سال يکبار به آثاري تعلق ميگيرد که براساس معيارهاي تعريف شده، توليد ميشوند.
اين مقام مسوول در گفتوگو با ميراث آريا يادآور شد: هنرمندان متقاضي آذربايجان شرقي ميتوانند براي دريافت فرمهاي شرکت در دريافت نشان ملي مرغوبيت صنايعدستي و کسب اطلاعات بيشتر به معاونت صنايعدستي استان به نشاني تبريز، خيابان امام خميني(ره)، نبش خيابان شهيد جديري، طبقه فوقاني فروشگاه صنايعدستي مراجعه کنند.
111/
انتهای پیام/