هدف سيد الشهدا برپا داشتن علم‌هاي حقيقت در برابر بدعت‌ها بود

به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نقل از اداره‌کل روابط عمومي و امور فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، حجت الاسلام والمسلمين «محمد جواد ادبي» در اين مراسم به تفسير يکي از نامه‌هاي امام حسين (ع) خطاب به بزرگان بصره پرداخت و گفت: با گذشت بيش از 1400 سال از تاريخ سراسر نوراني اسلام، حماسه گسترده کربلا و واقعه عاشورا به گونه‌اي از سوي همه مومنان، متديان و شيعيان پاس داشته مي‌شود که گويي پاسداشت حضرت اباعبدا... الحسين براي نخستين بار در زندگي ما به وقوع پيوسته است.

اين روحاني پژوهشگر و متخصص کشورمان در امور بين‌الملل سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به فرموده مقام معظم رهبري مبني بر اينکه «در مجالس ما بايد شور حسيني همراه با شعور حسيني باشد» خاطر نشان کرد: امام حسين (ع) در نامه‌اي خطاب به بزرگان بصره بر زنده نگه داشتن علم‌هاي حقيقت و پرهيز از بدعت و نوآوري در دين تاکيد کرده است.

اين پژوهشگر اديان تطبيقي و عرفان نظري، اجراي درست شعائر ديني را نماد اصلي و بارز برپا نگه داشتن علم‌هاي حقيقت دانست و گفت: استعمار با ايجاد بهائيت در فضاي شيعه و وهابيت در فضاي سني 2 فرقه را عليه اتحاد جهان اسلام به وجود آورد و به اين ترتيب بدعت‌هايي را در دين اسلام وارد کرد.

او در ادامه به ظهور و وجود بدعت‌ها در دين اسلام هشدار داد و بيان داشت: بدعت يعني چيزي که در دين نيامده و اثري از آيات قرآن و روايات ائمه در آن مشهود نيست،بنابراين اسلامي که بدعت در آن نفوذ کرده باشد طبق گفته امام راحل و مقام معظم رهبري همان اسلام آمريکايي است.

او با اشاره به مقوله فرهنگ در کشور گفت: فضاي فرهنگي بايد به گونه‌اي باشد که اجازه هيچ‌گونه بدعتي در دين داده نشود و همه چيز با قرآن و مباني اهل بيت همخواني داشته باشد.

حجت الاسلام و المسلمين ادبي يادآور شد: ايران کشوري است که در اذانش نام اميرالمومنين حضرت علي (ع) مي‌آيد و اين همان معناي توسعه اجتماعي و پرداختن به متد حکومت ديني برمبناي نگاه اهل بيت (ع)است.
/104

انتهای پیام/

کد خبر 1390091351