وي با اشاره به اين که به طور کلي نقش صنايعدستي در اقتصاد ايران بسيار تأثيرگذار است، گفت: کمک به توسعه اقتصادي، ايجاد شغل، سرمايهگذاري اندک و بهرهوري بالا از مزيتهاي اين هنر- صنعت است.
اين کارشناس صنايعدستي اضافه کرد: استقبال گردشگران داخلي و خارجي براي خريد يکي از آثار هنري يا صنايعدستي هر شهر يا استاني نشان ميدهد که قابليت بهرهبرداري اقتصادي از صنايعدستي کشورمان يکي از اصليترين مزاياي پرداختن به صنعت گردشگري و تقويت آن است.
نفيسزاده افزود: بالا بردن سطح اشتغال با هزينههاي بسيار کم، ازدياد درآمد سرانه ملي، جذب گردشگران خارجي، توسعه صنعت توريسم، ارزآوري مناسب و تاثير در توسعه صادرات کالاهاي غير نفتي به واسطه سرمايهگذاري در صنايعدستي محقق ميشود.
وي تأکيد کرد: همچنين صنايعدستي به دليل بار فرهنگي قوي ميتواند به عنوان سفير فرهنگي کشور عمل کند و ابزاري براي گفتگوي تمدنها باشد.
اين کارشناس صنايعدستي با بيان اين که شناخت ما از صنايعدستي و هنرهاي سنتي و مزاياي ويژه فرهنگي و اقتصادي آنها بسيار کم است، گفت: همين عدم شناخت موجب بازماندن ما از حضور در بازارهاي رقابتي و اقتصادي شده است.
نفيس زاده در پايان به ميراث آريا گفت: توجه به صنايعدستي در برنامهريزيهاي اقتصادي، برداشتن موانع و مشکلات، تقويت تعاونيها و بخش خصوصي،ايجاد کانونهاي صنايعدستي در سطح دانشگاهها، افزايش اعتبارات آموزشي، بيمه صنعتگران، بازاريابي و استفاده کاربردي از توليدات در محل کار و منزل به تقويت و جلوگيري از فراموشي کهنترين هنر- صنعت کشور کمک ميکند.
111/
انتهای پیام/