معاون رئيس جمهور از اعضاي شوراي عالي سياستگذاري ثبت و معاونت ميراث فرهنگي سازمان خواست تا با توجه ويژه به ظرفيت هاي مناطق تاريخي و ادبي کشور، اين مراکز را به کانون حضور پرشور ادبا، شعرا، نويسندگان، نخبگان و اهل فرهنگ و تمدن تبديل کنند.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايع دستي وگردشگري کشور با بيان اينکه شوراي عالي سياستگذاري ثبت بايد عزم ملي و نشاط را در مراکز تاريخي و تمدن ساز ايجاد کند گفت: سازمان با واگذاري اختيارات به مديران فعال در اين عرصه تلاش دارد تا نسل جديد را با هويت تاريخ و تمدن ايران اسلامي بيش از پيش آشنا نمايد.
او با اشاره به دست آوردهاي سازمان ميراث فرهنگي در زمينه ثبت آثار تاريخي و طبيعي طي چند سال اخير خاطر نشان کرد: در حوزه ثبت و نگهداري ميراث ملموس و ناملموس و ميراث طبيعي در کشور اتفاقات مهمي به وقوع پيوسته است و ضروري است اين حرکت با شتاب بيشتر ادامه پيدا کند.
دکتر احمدزاده با اشاره به ظرفيت هاي بيشمار تاريخي، طبيعي و فرهنگي شهر تهران يادآور شد: سازمان ميراث فرهنگي براي حفظ و معرفي اين هويت اصيل بايد برنامه ريزي کند و حتي با برگزاري تورهاي رايگان در بافت تاريخي اين شهر هويت تاريخي و اصيل شهر تهران را زنده و به نسل جديد معرفي کند.
در بيست و پنجمين نشست شوراي عالي سياستگذاري ثبت که با حضور مسعود علويان صدر، معاون ميراث فرهنگي و اعضاي اين شورا برگزار شد، در خصوص پروندههاي ثبت جهاني کشورمان، پرونده هاي ثبتي چند مليتي با محوريت ايران، ساز و کار ارزيابي پرونده هاي ثبت جهاني ميراث ناملموس سال 2012 و همچنين شيوه تهيه گزارش هاي سالانه از پرونده هاي ثبتي بحث و تبادل نظر شد.
انتهای پیام/