وي افزود: منطقه کياسر ساري، کجور نوشهر، بلده نور، سيابيشه کندوان، آلاشت سوادکوه و لاريجان آمل که پوشيده از برف هستند، بکرترين مناطق براي گردشگري زمستاني محسوب ميشوند.
محمدپور با بيان اينکه صنعت گردشگري زمستاني در دنيا پر هزينه است و مخاطبان بسياري دارد، گفت: بازيها و ورزشهاي زمستاني مانند اسکي تفريحي، ساخت مجسمههاي يخي و سورتمهسواري از جمله تفريحاتي است که ميتواند در اين مناطق برنامهريزي شود.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراث فرهنگي استان در ادامه ضمن اشاره به وجود مناطق متعدد ييلاقي زيبا در مازندران، تصريح کرد: با فراهم کردن برخي امکانات زيرساختي ميتوان در کمتر از يک ساعت اختلاف دماي هواي مناطق ييلاقي را نسبت به شهرهاي استان تجربه کرد.
به گزارش ميراثآريا، مديرکل ميراث فرهنگي مازندران يادآور شد: در حالي ظرفيتهاي موجود در استان بدون استفاده مانده که بسياري از کشورها با هزينههاي هنگفت به طور مصنوعي و در شرايط کنترل شده فضاي گردشگري زمستاني را براي جذب گردشگران فراهم ميکنند.
وي اظهار داشت: دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي با ايجاد تورهاي گردشگري زمستاني، برگزاري جشنوارههاي فرهنگي و برنامههاي ورزشي ميتوانند زمينه لازم را براي توسعه گردشگري زمستاني فراهم کنند.
گفتني است، مازندران سالانه پذيراي حدود 20 ميليون گردشگر است که بيشتر آنان در ايام تعطيلات عيد نوروز و تابستان به اين استان سفر ميکنند.
/117
انتهای پیام/