هتل لاله تهران سلامتي ميهمانان خود را ارتقا مي‏دهد

رئيس هتل لاله تهران با اعلام اين خبر به ميراث آريا(chtn)، درباره اين تمهيدات اظهار داشت: با توجه به لزوم ارتقاي کيفي بخش تغذيه‏اي هتل لاله طرحي براي راه‏اندازي سفره سلامتي تهيه کرده‏ايم که غذاهاي آن بر اساس شاخص‏هاي سلامتي و فرهنگي کشور انتخاب مي‏شوند.

«سيامک آرين‏فر» هدف از اجراي اين طرح را ايجاد تنوع غذايي در هتل لاله تهران خواند و بيان کرد: اين طرح با هدف ايجاد تنوع در بخش مديريت غذا و نوشيدني، ارتقاي سطح تغذيه‏اي ميهمانان و کارکنان و افزايش رضايت‏مندي آنها انجام مي‏شود.

وي همچنين از ايجاد اتاق‏هاي سيگار ممنوع در هر طبقه از هتل لاله تهران خبر داد و گفت: اقدام ديگر هتل لاله تهران در راستاي افزايش سطح سلامتي ميهمانان اين هتل، ايجاد اتاق‏هاي سيگار ممنوع در هر طبقه است که نه تنها در اين اتاق‏ها سيگار کشيدن ممنوع است بلکه در و پنجره‏هاي آن به گونه‏اي تعبيه شده که هيچ‏گونه دودي وارد اين اتاق‏ها نشود.

به گفته رئيس هتل لاله تهران ، فردا (چهارشنبه) نيز پايگاه سيار انتقال خون ايران از ميهمانان و کارکنان اين هتل خون‏گيري مي‏کند.
/120

انتهای پیام/

کد خبر 1390101322