وي ادامه داد: دستگاههاي اجرايي ميتوانند از بودجه ياد شده آثار طراحي، نقاشي، نگارگري، حجمي، تنديس، سفال و سراميک، هنرهاي سنتي و صنايعدستي و نيز آثار هنرهاي غيرمنقول را خريداري کنند.
سرپرست معاونت صنايع دستي کشور با اشاره به اين که مدتي پيش آييننامه اجرايي اين بند تدوين و ابلاغ شد، اظهار داشت: براساس اين آييننامه آثاري قابليت خريد از سوي دستگاههاي اجرايي قواي سهگانه را دارند که سفارش ساخت، توليد و خريد آنها به شوراي ارزشيابي و خريد آثار تجسمي مستقر در دفتر هنرهاي تجسمي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي داده شده باشد.
کردستاني اضافه کرد: به منظور اجرايي شدن اين آييننامه پيشنهاد تشکيل کارگروه ملي به رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ارائه شده است.
اين مقام مسوول تصريح کرد: بنابر پيشنهادات مطرح شده، کارگروه مورد نظر متشکل از نمايندگان معاونت صنايع دستي، پژوهشکده هنرهاي سنتي، اتحاديه سراسري، جمعي از هنرمندان و معاونان استاني خواهد بود.
سرپرست معاونت صنايع دستي کشور با بيان اين که کارگروه مذکور وظيفه تعامل و ارتباط با دستگاههاي دولتي با هدف اجراي بند 119 قانون بودجه سال 1390 را بر عهده دارد، گفت: همزمان با کارگروههاي استاني پيگيري مراتب اجرايي اين بند را عهدهدار خواهند شد.
کردستاني بيان داشت: پيشبيني تشکيل دبيرخانه کارگروه اجرايي بند 119 قانون بودجه سال 90 نيز شده که وظيفه ارتباط و تعامل با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي را خواهد داشت.
وي در ادامه به ميراث آريا اظهار داشت: اين کارگروه متشکل از 4 کميته ارتباط با دستگاههاي مردمي، استاني، بررسي آثار و معاملات و قيمتگذاري است.
111/
انتهای پیام/