وي با تاکيد بر محوريت يافتن گردشگري با علايق ويژه در کشورهاي توسعهيافته افزود: ديگر نميتوان گردشگري را به عنوان يک فعاليت جنبي و تفنني دنبال کرد، چرا که فعاليتهاي گردشگري بسيار تخصصي و با شاخههاي مختلف هدفگذاري شده است.
اين مقام مسوول در اداره کل ميراث فرهنگي استان گيلان ادامه داد: موضوعاتي همچون گردشگري سلامت، گردشگري ورزشي، گردشگري ماجراجويانه، اکوتوريسم و... همپيوند با يکديگر زمينه فعاليت متنوع گردشگري را فراهم ميسازد.
عليزاده گريز از زندگي شهرنشيني را يکي از عوامل گسترش صنعت گردشگري برشمرد و اظهار داشت: دغدغههاي زندگي مدرن که آميخته با دود، ترافيک و خستگي مردم شهرنشين از کار و مشغلههاي روزمره است، ميتواند به واسطه گردشگري تغيير يابد.
وي ظرفيتهاي گردشگري درمان و پزشکي گيلان را علاوه بر شرايط اقليمي و جغرافيايي فرصتي مناسب و مغتنم برشمرد و گفت: در حال حاضر پزشکان متخصص و مجرب بسياري به ارائه فعاليتهاي تخصصي در گيلان مشغول هستند که در صورت برنامهريزي ميتوان در زمينه گردشگري سلامت فرصتسازي کرد.
معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي گيلان با بيان اين که ايجاد مراکز درماني، بيمارستانها و کلينکهاي تخصصي در شرايط موجود توانسته بخشي از انتظارات را برآورده سازد، تصريح کرد: بسترسازيهاي بيشتر در اين زمينه ميتواند دامنه گردشگري سلامت را بيش از پيش بسط دهد.
به گزارش ميراث آريا، عليزاده با بيان اين که در حال حاضر در حوزههاي مختلف استان شرايط براي برنامهريزي در زمينه توسعه گردشگري سلامت بسيار فراهم است، گفت: از يک سو گروههاي تخصصي درمان و پزشکي از توانمندي سختافزاري و نرمافزاري لازم برخوردارند و از سوي ديگر عرضهکنندگان خدمات گردشگري ميتوانند به عنوان خدمات پشتيبان، شرايط مطلوب را براي ورود به بازارهاي هدف گردشگري فراهم کنند.
اين مقام مسوول افزود: اين مهم زماني محقق ميشود که حلقههاي خدمات در گردشگري سلامت اعم از مراکز درمانهاي تخصصي، خدمات بيمهاي، حمل و نقل و ترانسفر، خدمات تور، اماکن اقامتي، پذيرايي و ساير خدمات مورد انتظار مهيا شود.
وي اظهار اميدواري کرد که با تحقق مصوبات سفر رئيسجمهور به استان گيلان در قالب 71 منطقه نمونه گردشگري و حمايت همهجانبه دولت در تامين زيرساختها و اعطاي تسهيلات، انگيزه کافي براي سرمايهگذاري در زمينه گردشگري سلامت به ويژه با ايجاد دهکدههاي سلامتي فراهم شود.
117/
انتهای پیام/