ضرورت تدوين راهکارهاي علمي محافظت از موزه‌ها در شرايط بحراني

به گزارش ميراث آريا(chtn)، اين کارگاه آموزشي در حالي با سخنراني « سيدحسن موسوي» آغاز شد که در اين کارگاه 3 روزه ضرورت تدوين راهکارهاي علمي محافظت از موزه‌هاي کشور در شرايط بحراني مورد تاکيد صاحب‌نظران قرار گرفت.

مديرکل موزه‌ها و اموال منقول فرهنگي و تاريخي کشور در مراسم افتتاحيه اين کارگاه گفت: ظرفيت‌سازي در موزه‌ها براي مقابله با بحران و افزايش مشارکت‌هاي صاحب‌نظران 2 راهکار مهم مديريت موزه‌ها هنگام بحران است.

«ابراهيم حجري» افزود: در همين رابطه ستاد مديريت بحران موزه‌هاي کشور تاسيس خواهد شد.

وي همچنين از امضا تفاهم‌نامه‌اي ميان سازمان ميراث ‌فرهنگي کشور و پژوهشکده سوانح طبيعي خبرداد و اضافه کرد: با امضا اين تفاهم‌نامه شاهد ايجاد يک تحول در مديريت موزه‌ها در هنگام بحران خواهيم بود.

رئيس پژوهشکده سوانح طبيعي نيز در اين کارگاه آموزشي با اشاره به مهمترين ماموريت‌هاي اين پژوهشکده گفت: فعاليت در 3 محور آموزشي، پژوهشي و تحقيقاتي 3 ماموريت بزرگ پژوهشکده سوانح طبيعي است.

«سيد عباس جزايري» افزود: خوشبختانه اين پژوهشکده در حال حاضر مجهز به سيستم منحصر به فردي است که مي‌تواند ميزان مقاومت سازه‌هاي موزه را در برابر سوانح طبيعي از جمله زلزله تعيين کند.

وي اظهارداشت: از اين سيستم مجهز و مدرن مي‌توان در خصوص مديريت بحران موزه‌ها استفاده کرد.

جزايري با تاکيد بر اهميت پيشگيري يادآور شد: با برنامه‌ريزي مناسب و استفاده از سيستم‌هاي به روز و مجهز مي‌توان از بروز آسيب به موزه‌ها قبل و هنگام وقوع بحران‌هاي طبيعي و غيرطبيعي محافظت کرد.
108/

انتهای پیام/

کد خبر 1390112565