«فردين پورهادي» با اشاره به صدور مجوز و ساماندهي 580 مسافرکاشانه طي سال گذشته در سطح استان گيلان، افزود: امسال تعداد اين واحدهاي مجوزدار و ساماندهي شده به 684 واحد افزايش يافته است.
وي افزود: در اين زمينه، ساماندهي مسافرکاشانهها در شهرستانهاي هدف گردشگري از جمله ماسال و رودبار در اولويت برنامههاي معاونت گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان قرار دارد.
پورهادي با بيان اين که ظرفيت اقامت روزانه مسافران نوروزي در استان با 36 درصد افزايش نسبت به سال گذشته به 450 هزار نفر رسيده است، اظهار داشت: اين ظرفيت اقامتي در تمام اماکن و مراکز اقامتي ثابت و موقت اعم از هتلها، متلها، مسافرکاشانهها، مهمانپذيرها، مدارس و مهمانسراهاي موسسات دولتي و خصوصي براي پذيرش مسافران نوروزي مهيا شده است.
معاون گردشگري گيلان با اشاره به فراهم آورردن مقدمات پذيرايي از مسافران نوروزي، افزود: در آستانه فرا رسيدن سال نو، ستاد تسهيلات سفرهاي استان گيلان تشکيل و جلسات هماهنگي ستادهاي شهرستاني نيز آغاز شده است.
اين مقام مسوول در اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان تعداد اتاقهاي واحدهاي اقامتي موجود در استان را با 10درصد افزايش در مقايسه با سال گذشته 5 هزار و 223 اتاق عنوان کرد و گفت: آمادگي لازم را براي پذيرايي و اسکان تمام مسافران نوروزي در استان داريم.
پورهادي اسکان در مسافرکاشانهها را به علت ارزان و در دسترس بودن، جزو خدمات جانبي قابل عرضه به مسافران نوروزي دانست و يادآور شد: ساماندهي مسافرکاشانهها از اهداف معاونت گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان است.
وي با اشاره به صدور مجوز ايجاد 15 نمايندگي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در سطح استان گفت: تاکنون 5 نمايندگي در شهرستانهاي لاهيجان، بندرانزلي، فومن ، رودبار و شفت راهاندازي شده است.
معاون نظارت و ارزيابي ستاد تسهيلات سفرهاي استان گيلان اضافه کرد: نمايندگي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در شهرستانهاي ماسال، لنگرود، رودسر، تالش و آستارا تا پايان امسال با همکاري فرمانداران فعال خواهد شد تا خدمات بهتر و منظمتري به مسافران عرضه شود.
ب/117
انتهای پیام/