وي افزود:برنامهريزيها براي دستيابي ايران به جذب 7 ميليون گردشگر خارجي در سال آينده انجام شده که از آن جمله ميتوان به تلاش براي لغو رواديد با 60 کشور جهان و همچنين صدور ويزاي الکترونيکي و صدور ويزاي 14 روزه فرودگاهي اشاره کرد.
وي با بيان اين که ايران يک کشور امن، زيبا و چهار فصل با مردماني مهربان و مهماننواز است يادآور شد: ايران ميتواند به يکي از مهمترين مقاصد گردشگري جهان تبديل شود.
وي ياد آور شد: در حال حاضر صدور ويزاي الکترونيکي در ايران انجام ميشود و ايران به عنوان کشور پايلوت صدور ويزاي الکترونيکي در ميان 57 کشور مسلمان انتخاب شده است.
جعفري با اشاره به مهمترين برنامههاي معاونت گردشگري سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در خصوص جذب توريست گفت: گردشگري سلامت، ورزشي، دريايي، مذهبي و اکوتوريسم از مهمترين محورهاي جذب توريست در ايران است.
وي افزود: ايران با کشورهاي همسايه خود داراي يک هزار و 770 کيلومتر مرز دريايي در شمال و 650 کيلومتر مرز دريايي در جنوب است که ميتوان از اين ظرفيت در تقويت و جذب هر چه بيشتر گردشگران خارجي استفاده کرد.
جعفري تصريح کرد: در حال حاضر کشتيهاي بزرگ در خليجفارس ايران پهلو ميگيرند و مسافران اين کشتيها به بازديد از شهرهاي مختلف ايران ميپردازند.
مديرکل دفتر توسعه گردشگري، بازاريابي و تبليغات معاونت گردشگري سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در ادامه صحبتهاي خود خطاب به مقامات ترکيهاي گفت:در صدد هستيم تا در حوزه گردشگري دريايي و گردشگري سلامت روابط خود را با ترکيه افزايش دهيم.
وي با بيان اين که ترکيه داراي ظرفيتها و تجربيات فراواني در حوزه گردشگري است ادامه داد: اميدوارم بتوانيم از ظرفيتهاي موجود دو کشور به نحو مطلوب استفاده کنيم.
جعفري خاطر نشان کرد: امروزه گردشگري يک صنعت بزرگ و رو به رشد است و وقتي صحبت از صنعت ميشود خود به خود وارد داد و ستد ميشويم و در حقيقت ميتوان گفت، گردشگري يک نوع صادرات و واردات است اما نبايد از تاثيرات فرهنگي و اجتماعي اين صنعت پر رونق نيز غفلت کرد.
وي با اشاره به برگزاري دومين نشست مشترک کميته فني ايران و ترکيه که در ماه مارس 2011 ميلادي در ترکيه برگزار شد، گفت: در آن کميته محورهاي بسيار مناسبي مورد مذاکره طرفين قرار گرفت و تفاهمنامههاي بسيار خوبي به امضا رسيد که اميدوارم در سومين نشست مشترک فني دو کشور که در حال حاضر آن را دنبال ميکنيم اجرايي شدن کامل تفاهمنامه و محورهاي مورد مذاکره در نشستهاي قبلي مورد توجه قرار گيرد.
در اين نشست همچنين «فيکري کولن اوغلو» معاون مديرکل سرمايهگذاري گردشگري وزارت فرهنگ و گردشگري ترکيه نيز با ابراز خرسندي از حضور در ايران و مذاکره با مقامات ايراني گفت: مطمئن هستم که مذاکرات دو کشور در حوزه گردشگري نتايج بسيار مثبتي به دنبال خواهد داشت.
وي با اشاره به مشترکات فرهنگي و اجتماعي فراوان بين ايران و ترکيه يادآور شد: اين دو کشور دوستان قديمي هستند که از شاخصهاي بسيار ارزشمندي در حوزه فرهنگ و تمدن برخوردارند.
وي گفت: با توجه به اشتراکات فراوان فرهنگي، اجتماعي و ديني ميان دو کشور ميتوان در حوزه توسعه، تقويت و جذب توريسم بيش از پيش با يکديگر همکاري کرد.
کولن اوغلو با تشکر از مهماننوازي مقامات ايراني خاطر نشان کرد: خوشبختانه ايران کشوري داراي تمدن و فرهنگ غني است و مردماني مهربان و مهماننواز دارد که ميتواند از اين ظرفيت به نحو مطلوب در توسعه و جذب توريسم استفاده کند.
وي همچنين با اشاره به توفيقات کشور ترکيه در جذب گردشگران خارجي گفت: در سال 2011 ميلادي 31 ميليون و 500 هزار گردشگر خارجي از کشورهاي مختلف وارد ترکيه شدهاند.
وي در خصوص موفقيت ترکيه در جذب ميليونها توريست خارجي گفت: تسهيل در صدور رواديد و لغو رواديد با تعداد زيادي از کشورهاي دنيا معرفي ترکيه از طرق مختلف و تقويت حمل و نقل درونشهري و برونشهري از مهمترين راههاي دستيابي ترکيه به جذب ميليونها توريست خارجي است.
وي در بخشي ديگر از صحبتهاي خود با اشاره به شهرهايي مانند اصفهان يادآور شد: ايران داراي شهرهاي بسيار زيبايي از جمله اصفهان است که به نظر ميرسد اين شهرها بايد به نحو مطلوب به دنيا معرفي شوند.
به گزارش ميراث آريا، در اين نشست همچنين طرفين در خصوص اجرايي شدن کامل مذاکرات و تفاهمنامههاي دومين نشست کميته فني مشترک ايران و ترکيه با يکديگر به گفتگو پرداختند.
/108
انتهای پیام/