بهره‌گيري از دانش فارغ‌التحصيلان رشته باستان‌شناسي

به گزارش ميراث آريا(chtn)، «مسعود علويان صدر» در حاشيه پاسخگويي به مراجعات مردمي در اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان هرمزگان با بيان اين مطلب به خبرنگاران افزود: خوشبختانه در حال حاضر تدريس رشته‌ باستان‌شناسي و رشته‌هاي مرتبط با آن در دانشگاه‌هاي کشور افزايش‌ يافته و هر سال شاهد افزايش تعداد متخصصان و کارشناسان باستان‌شناسي در کشور هستيم.

وي اظهار داشت:‌ بهره‌گيري از دانش متخصصان، آثار و پيامدهاي بسيار ارزشمندي دارد، از اين رو استفاده از دانش و تجربيات فارغ‌التحصيلان و کارشناسان رشته باستان‌شناسي در دستور کار سازمان ميراث فرهنگي کشور قرار گرفته است.

وي با اشاره به ثبت 40هزار اثر در فهرست آثار ملي يادآور شد: تا قبل از روي کار آمدن دولت نهم و دهم تنها 15هزار اثر در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده بود که اين رقم در حال حاضر به 40 هزار اثر افزايش يافته است.

وي با بيان اين که اين اتفاق مهم را بايد به فال نيک گرفت، ادامه داد: خوشبختانه در طول فعاليت دولت خدمتگزار، نظام فني و اجرايي حوزه مرمت و احياي آثار تاريخي کشور نيز تغيير کرد و شاهد اتفاقات بسيار خوبي در اين حوزه هستيم.

وي همچنين از تربيت پيمانکاران حرفه‌‌اي در حوزه مرمت و احياي آثار تاريخي کشور خبر داد و افزود: اين پيمانکاران با بهره‌گيري از استادکاران فني و مجرب به نحو مطلوب به مرمت و احياي آثار تاريخي کشور مي‌پردازند، به‌گونه‌اي که در هر استان دست کم 10 پيمانکار مشغول به فعاليت‌اند.

علويان صدر در ادامه به مشارکت بخش خصوصي در اين زمينه اشاره کرد و افزود: خوشبختانه در طول فعاليت دولت نهم و دهم مشارکت بخش خصوصي نيز در مرمت و احياي بناهاي تاريخي افزايش يافته و در حال حاضر يک بسته حمايتي با هدف افزايش همکاري و مشارکت بخش خصوصي و مالکان بناهاي تاريخي تدوين شده است.

معاون ميراث فرهنگي کشور همچنين از افزايش اعتبارات ميراث فرهنگي در دولت نهم و دهم خبر داد و يادآور شد: حجم اعتبارات ميراث فرهنگي کشور در طول فعاليت دولت نهم و دهم به بيش از 300 برابر افزايش يافته است.
ب/108

انتهای پیام/

کد خبر 1391012418