وي با بيان اين که آمار دريافت شده از پليس مهاجرت و گذرنامه مويد اين رشد است، اظهار داشت: اين ميزان رشد، اميدواري ما را براي دستيابي به جذب هفت و نيم ميليون گردشگر خارجي تا پايان سال 91 افزايش داده است.
وي افزود: به گفته معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بايد تا پايان سال 91 به جذب هفت و نيم ميليون گردشگر خارجي دست يابيم که خوشبختانه تاکنون اقدامات مناسبي براي تحقق اين مهم انجام شده است.
جهانيان يادآور شد: تسهيل در صدور رواديد و همچنين معرفي و تبليغ ظرفيتهاي گردشگري ايران به وسيله رسانهها خصوصا رسانه ملي دو عامل مهم افزايش 48درصدي ورود گردشگر خارجي به کشور در سال 91 است.
معاون گردشگري کشور در ادامه با اشاره به مهمترين اقدامات اين معاونت در حال حاضر گفت: هماکنون يکي از مهمترين مسائلي که در معاونت گردشگري دنبال ميشود، استانداردسازي مراکز اقامتي است.
وي افزود: استانداردسازي 275 مرکز اقامتي از مدتي پيش در دستور کار اين معاونت قرار گرفت که تاکنون 175 مرکز اقامتي استانداردسازي شدهاند.
جهانيان اضافه کرد:در همين زمينه استانداردسازي 900 مرکز اقامتي ديگر در کشور در دستور کار معاونت گردشگري کشور قرار دارد.
رئيس ستاد مرکزي تسهيلات سفرهاي کشور در ادامه به ساماندهي و استانداردسازي دفاتر خدمات گردشگري و مسافرتي در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 3 هزار و 733 دفتر خدمات مسافرتي و گردشگري در سطح کشور داريم که متاسفانه از اين تعداد 700 دفتر در حالت نيمهتعطيل قرار دارند، از اين رو ساماندهي اين دفاتر را نيز آغاز کردهايم.
وي افزود: حداکثر تا 10 روز آينده امکان صدور مجوز الکترونيک براي دفاتر خدمات گردشگري و مسافرتي نيز فراهم ميشود.
معاون گردشگري کشور با اشاره به روستاهاي هدف گردشگري نيز گفت: در حال حاضر 665 روستاي هدف گردشگري در کشور شناخته شده و ساماندهي شدهاند که با توجه به تشکيل اداره کل طبيعتگردي اميدواريم اين رقم به عدد هزار برسد.
وي در ادامه بر تلاشها براي لغو رواديد با 60 کشور جهان تاکيد کرد.
جهانيان همچنين به موضوع سفرکارت اشاره کرد و افزود: بانکهاي گردشگري، سپه، صادرات و کارآفرين 4 بانک عامل هستند و سفرکارت در اين بانکها صادر خواهد شد.
معاون گردشگري کشور در پايان از حضور جدي ايران، بهويژه بخش خصوصي، در نمايشگاههاي خارجي به منظور معرفي قابليتهاي گردشگري کشور خبر داد.
ب/108
انتهای پیام/