وي در رابطه با عوامل موثر در موفقيت ايران براي جذب سرمايهگذار خارجي اظهار داشت: استفاده از مشوقهاي مختلف از جمله امضاي يادداشت تفاهم با 12 کشور، برگزاري نشست کميته مشترک با سه کشور، برگزاري 12 همايش بينالمللي در خارج از کشور، 6 همايش استاني و يک همايش ملي در تهران، کارگاه بينالمللي تخصصي، 18 دوره آموزش مجازي و 3 دوره آموزش حضوري منجر به شناسايي بيش از هزار فرصت سرمايهگذاري و قابل عرضه در سطح بينالمللي براي کشور شده است.
اين مقام مسوول همچنين از برنامهريزي براي جذب سرمايهگذار خارجي در سال 91 خبر داد و گفت: در سال 91 اميدواريم با راهاندازي پنجره واحد سرمايهگذاري خارجي در سراسر کشور علاوه بر حضور مجازي سرمايهگذاران خارجي؛ آنها بتوانند از وضعيت و روند اجرايي پروژه خود به صورت آنلاين مطلع شوند.
وي شناسايي طرحهاي جديد، نيمهتمام و موجود در سطح کشور را از ديگر برنامههاي سال 91 سازمان سرمايهگذاري خارجي کشور اعلام کرد و گفت: ارتباط با بنگاههاي بزرگ ملي براي معرفي فرصتهاي سرمايهگذاري، فعالسازي بنگاههاي بخش خصوصي براي ارائه فرصتها، فعالسازي طرحهاي زيربنايي کشور براي معرفي از طريق مشارکت PPP ، برطرف کردن ضعفها در جذب مشارکت براي حوزههاي حمل و نقل، ارتباطات، نيرو، انرژي، کشاورزي، ساختمان و خدمات از ديگر برنامههاي سال جاري در اين حوزه است.
عليشيري همچنين در رابطه با برگزاريهاي همايشهاي جذب سرمايهگذار خارجي به کشور تصريح کرد: برگزاري حداقل 4 همايش استاني، 4 همايش بينالمللي و يک همايش ملي، ايجاد شبکه مجازي با سرمايهگذاران بالقوه تخصصي خارجي، فعالسازي کميتههاي مشترک با کشورهاي هدف و برگزاري نشست دو جانبه تخصصي با سرمايهگذاران خارجي از مهمترين اهداف برنامهها در امسال است.
وي همچنين از برگزاري کارگاههاي آموزش تخصصي براي استانها و آموزشي براي مشاوران مالي در سطح ملي خبر داد و گفت: ما اميدواريم طي هفتههاي آينده مجله بينالمللي اقتصاد ايران نيز راهاندازي و به انتشار برسد.
خاطر نشان ميشود، پيش از اين موسوي رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از جذب سرمايهگذاري خارجي در سال جاري و رفع مشکلات و موانع اجرايي طرحهاي سرمايهگذاري خارجي و همچنين اجرايي شدن ماده 111 قانون برنامه توسعه خبر داده بود.
/120
انتهای پیام/