نقش مهم راه‏اندازي فرودگاه بين‏المللي قم در توسعه زيرساخت‏هاي گردشگري

به گزارش ميراث آريا(chtn)، «عليرضا ارجمندي» در حاشيه بازديد استاندار و هيات همراه وي از طرح فرودگاه بين‌المللي سلفچگان و منطقه گردشگري طرلاب سلفچگان، افزود: فرودگاه به عنوان يک زيرساخت گردشگري سبب توسعه کمي و کيفي استان قم و تسهيل ارتباطات بين‌المللي مي‌شود.

وي افزود: استان قم با داشتن منزلت و استراتژي ملي و همچنين جايگاه ارزشمند در حوزه بين‏الملل جهان اسلام نيازمند ارتباط با کشورهاي مسلمان و همسايه است.

اين مقام مسوول ادامه داد: با اين که فرودگاه بين‏المللي امام خميني(ره) راه‏اندازي شده است، هنوز دسترسي سريع و آسان به اين استان از طريق مجامع بين‌المللي آسان نشده است که اميدواريم با بهره‌برداري از اين مکان شاهد حضور گردشگران و توريست‏هاي بين‏المللي باشيم.

ارجمندي با اشاره به اين که سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري به دنبال تصويب لايحه در هيات دولت به عنوان منطقه آزاد مذهبي گردشگري است، گفت: با تصويب اين طرح سفرهاي بين‏المللي به استان قم، مشهد و شيراز آسان مي‏شود.

وي افزود: همچنين مصوبه منطقه نمونه گردشگري بين‏المللي «طرلاب» از هيات دولت گرفته شده است و با طي مراحل قانوني و اخذ مجوز، اين اداره کل سرمايه‌گذار را در بهره‌برداري سريع از اين طرح حمايت مي‏کند.

فرودگاه بين‌المللي قم ـ سلفچگان، نخستين فرودگاه خصوصي کشور، در 15 کيلومتري استان قم به سمت سلفچگان در منطقه طرلاب با مساحت 10 هزار هکتار و هزينه‌اي بالغ بر 3 هزار ميليارد تومان در 3 فاز طراحي شده است که فاز نخست آن در حال ساخت است. فاز اول داراي باند جنوبي با چهار هزار و 620 متر طول و 60 متر عرض، تاکسي وي، پارکينگ هواپيما و امکانات گردشگري، تفريحي و فرهنگي است.
ب/120

انتهای پیام/

کد خبر 1391030214