اختصاص بيش از 300 ميليارد ريال براي زيرساخت‌هاي گردشگري آذربايجان شرقي

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره ‌کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، «تراب محمدي» در نخستين نشست هم‌انديشي با سرمايه‌گذاران صنعت گردشگري استان در سال «توليد ملي، حمايت از کار و سرمايه ايراني» افزود: 230 ميليارد ريال از محل اعتبارات استان و 75 ميليارد ريال از اعتبارات ملي براي ساخت و توسعه زيرساخت‌هاي گردشگري استان هزينه شده است.

وي با تشريح موارد ساخته شده از اين اعتبارات اظهار داشت: سال گذشته ساخت 50 کمپ گردشگري در شهرستان‌هاي استان آغاز شد که 7 کمپ از اين تعداد به بهره‌برداري رسيده و مابقي تا پايان سال‌هاي 91 و 92 آماده بهره‌برداري خواهند شد.

محمدي افزود: همزمان ساخت 100 مجتمع رفاهي بين‌راهي و سرويس بهداشتي نيز در مناطق و ورودي‌هاي مختلف آذربايجان شرقي در سال گذشته آغاز شد که 75 مورد از اين مجتمع‌هاي رفاهي به بهره‌برداري رسيد و مابقي تا پايان سال 91 تکميل مي‌شوند.

دبير ستاد تسهيلات سفر استان خاطرنشان کرد: همچنين ساخت 50 کيلومتر راه دسترسي، آبرساني به طول 25 کيلومتر، برق‌رساني و صدور مجوز براي 25 مجتمع بين‌راهي از ديگر اقدامات انجام گرفته اداره‌ کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي به منظور ايجاد زيرساخت‌هاي گردشگري استان در سال 90 به شمار مي‌آيند.

محمدي برگزاري جلسات هم‌انديشي با سرمايه‌گذاران را با هدف آگاهي از مشکلات پيش‌روي سرمايه‌گذاران و پيگيري براي رفع اين موانع عنوان کرد، گفت: تحقق شعار امسال و عمل به فرمايش رهبر معظم انقلاب با هدف توليد ملي، حمايت از کار و سرمايه ايراني با دست توانا و مشارکت فعال سرمايه‌گذاران انجام مي‌گيرد.

وي سرمايه‌گذاري در حوزه گردشگري را عرصه‌اي نسبتا جديد توصيف کرد و گفت: با روي کار آمدن دولت‌هاي نهم و دهم توجه ويژه‌اي به بخش گردشگري و سرمايه‌گذاري شده که اين توجه رونق و توسعه اين حوزه را در پي داشته است.

اين مقام مسوول تصريح کرد: گردشگري امروز براي سرمايه‌گذاري حوزه‌اي سودآور است که آذربايجان شرقي نيز توانسته در چند سال اخير خود را به عنوان يک مقصد مهم و بزرگ گردشگري بشناساند و به محلي امن براي سرمايه‌گذاري به اثبات برساند.

مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تاکيد کرد: کسب رتبه نخست جذب گردشگر خارجي در سال 90، حضور گسترده گردشگران داخلي در اين استان و نيز استقبال بي‌نظير گردشگران از موزه‌ها و آثار تاريخي شاخص شهرستان‌ها، زمينه اطمينان‌بخشي و تضمين بازگشت سود سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در آذربايجان شرقي را فراهم کرده است.

محمدي با تاکيد بر اين که اداره‌ کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان امسال تمام همت و تمرکز خود را در بخش گردشگري براي حمايت از سرمايه‌گذاران معطوف کرده است، گفت: عمده مشکلات پيش‌روي سرمايه‌گذاران با مشارکت دستگاه‌هاي اجرايي قابل رفع است.

نخستين جلسه نشست هم‌انديشي رياست سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌ دستي و گردشگري آذربايجان شرقي با سرمايه‌گذاران صنعت گردشگري استان، با حضور مديرکل ميراث فرهنگي، رئيس سازمان امور اقتصاد و دارايي استان و جمعي از سرمايه‌گذاران برگزار شد و سرمايه‌گذاران مشکلات و مسائل پيش روي خود را مطرح کردند.
ص/117

انتهای پیام/

کد خبر 139103084