وي اظهار اميدواري کرد: با توجه به فرهنگ و تاريخ غني و پر سابقه آذربايجان شرقي ميتواند تبادل هيات و گروه گردشگر از سوي کشور ليتواني افزايش يابد.
محمدي خاطرنشان کرد: تنوع زيست محيطي، فرهنگي، تاريخي، صنايع دستي و سنگهاي معدني نظير جنگلهاي ارسباران، درياچه اروميه، کندوان و معادن سنگي شهرستان ورزقان در مناطق اين استان موجود است.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همچنين با اشاره به ويژگيهاي کشور ليتواني يادآور شد: ليتواني کشوري سرسبز و از مردماني با تحصيلات و فرهنگ بالا برخوردار است که ميتواند در اشتراکات فرهنگي آن با ايران تاثيرگذار باشد.
وي تصريح کرد: آذربايجان شرقي در صورت اظهار آمادگي ليتواني ميتواند پذيراي هنرمندان صنايع دستي اين کشور در نمايشگاه صنايع دستي جاده ابريشم باشد.
محمدي صنايع دستي را يکي از بخشهاي مهم تجارت و صادرات کشورها عنوان کرد و گفت: تبريز به منظور احياي مبادلات صنايع دستي کشورهاي جاده ابريشم به عنوان نمادهايي از فرهنگ و زندگي مردمان اين کشورها، ميزبان اين نمايشگاه بينالمللي خواهد بود.
گروه تجاري تحقيقاتي جاده کهربا در سفر دو روزه خود به اين استان، از موزه آذربايجان، مسجد جامع تبريز، موزه مشروطه و بازار بزرگ تبريز بازديد کردند.
ص/117
انتهای پیام/