وي به همين منظور پيشنهاد داد: بازيهاي بومي و محلي ايران در سطح ملي و بينالمللي برگزار شود.
وي با اشاره به توسعه گردشگري ورزشي در کشورهاي مختلف دنيا خاطر نشان کرد: از سال 1976 تا 1989 ميلادي تمايل افراد براي فعاليت در حوزه گردشگري ورزشي 1300 درصد رشد داشته است.
وي يادآور شد: اين تمايل از سال 1990 تا سال 2011 ميلادي سير صعودي داشته و افراد در جوامع مختلف به صورت هدفمند و سازماندهي شده به دنبال احياي آن هستند.
جهانيان به مهمترين اهداف و دستاوردهاي توسعه گردشگري ورزشي اشاره کرد و گفت: توسعه گردشگري ورزشي داراي آثار اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي در کشورهاي مختلف است.
معاون گردشگري کشور افزود: فعالين حوزه گردشگري ورزشي در کنار شرکت و بازديد از مسابقات و رويدادهاي مختلف ورزشي به بازديد از جاذبههاي گردشگري کشورهاي محل برگزاري رويدادهاي ورزشي ميپردازند که اين موضوع ميتواند باعث اشتغالزايي و نيز توسعه گردشگري شود.
جهانيان يادآور شد: برخي از رشتههاي گردشگري ورزشي نيز ارتباط مستقيمي با اکوتوريسم دارند.
وي با اشاره به برگزاري مسابقات فوتبال يورو 2012 به ميزباني لهستان و اوکراين اظهار داشت: اين دو کشور از محل برگزاري اين دوره از مسابقات علاوه بر اين که موفق به توسعه و معرفي اماکن تاريخي کشور خود شدهاند به سود هنگفتي نيز دست يافتهاند.
وي به بازيهاي بومي و سنتي ايران در مناطق مختلف اشاره کرد و يادآور شد: پيشنهاد ميکنم براي توسعه گردشگري ورزشي و نيز افزايش گردشگران خارجي بازيها و ورزشهاي بومي و سنتي ايران به صورت ملي و بينالمللي برگزار شود.
جهانيان با تاکيد به نتايج برگزاري اين مسابقات در سطح ملي و بينالمللي خاطر نشان کرد: برگزاري اين گونه مسابقه از علاوه بر درآمدزايي ميتواند به معرفي و توسعه فرهنگ گردشگري در کشور و نيز معرفي فرهنگ و سنتهاي زيباي ايراني کمک کند.
وي با اشاره به پتانسيل بسيار بالاي ايران در خصوص برگزاري گردشگري ورزشي بر توسعه و ترويج گردشگري ورزشي در کشور افزود: معاونت گردشگري آماده هر گونه همکاري با وزارت ورزش و جوانان براي برگزاري دورههاي مختلف ورزشي در کشور است.
/108
انتهای پیام/