«عليرضا کبريايي» اظهار داشت: اين پروژه که بزرگترين پروژه مهندسي سواحل در منطقه درياي خزر محسوب ميشود، از لحاظ يکپارچگي و وسعت پروژه در منطقه درياي خزر بينظير بوده و شامل اندازه گيري پارامترهاي دريايي، شبيه سازيهاي رياضي پديدههاي هيدروديناميکي (موج، جريان، رسوب و ...)، ارائه امواج طراحي در مناطق مورد مطالعه تأسيسات ساحلي از ديدگاه مهندسي سواحل و بنادر و بررسي هاي زيست محيطي است.
وي تعيين دقيق حريم و تدقيق مطالعات مديريت نوار ساحلي (SMP) به عنوان بخش مهمي از طرح ملي مديريت يکپارچه مناطق ساحلي (ICZM) را که يک سند بالادستي بوده و بخش هاي عمده اي از آن به تصويب شوراي عالي معماري و شهرسازي و استانداران وقت استانهاي ساحلي رسيده، از ديگر نقاط شاخص اين پروژه برشمرد.
وي در پايان ابراز اميدواري کرد : همکاري سازمان ها و ارگان هاي فعال در درياي خزر بتواند در ارتقاي سطح کيفي اين مطالعات که نهايتاً منجر به توليد اطلاعات پايه مهندسي سواحل و بنادر در سطح ملي مي گردد، نقش مهمي ايفا کند.
شايان ذکر است با انجام فعاليت هاي گسترده مرتبط با مهندسي سواحل و بنادر در کشور و تعريف و اجراي پروژه هاي کلان اخير توسط سازمان بنادر و دريانوردي در راستاي تحقق اهداف سند چشم انداز 5 ساله، جمهوري اسلامي ايران در اين حوزه تخصصي، پيشتاز در منطقه محسوب مي شود.
120
انتهای پیام/